Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Poslední MS 3.9. Minuly týden jsem byla na vyvolavacce, dostala jsem dokonce 2 ampule a pořad nic. Dneska mi to nedalo a šla jsem na krev jako samoplatce a vyšlo hcg 1,2. Řekli mi tam, ze je to takový 50/50. Co myslíte vy? Spis si říct, ze z toho nic nebude a nebo aspoň trosku doufat?
![]()
Tohle se bere jako negativni
Hlavne jedna hodnota nic nerekne, je potreba odber min.2× zopakovat, aby se vedelo, jestli se jedna o tehotenstvi.
Test jsi si delala? ![]()
Díky za reakce
já si asi sedím na vedení, ale jak to, že teda to hcg v krvi, je? jednou jsem byla na IVF a hcg jsem po krevních testech měla 0, takže mi to nejde do hlavy. na tý diagnostice mi řekli, že bych mohla být těhotná cca týden, ale že se to ještě může celý změnit. no pakárna, furt mi to leží v hlavě ![]()
Hcg do cca 5 jednotek je v krvi běžně. neznamená to těhotenství. jestli chceš mít jistotu, běž znovu na odběr jestli se zvyšuje.
@karkarka píše:
Hcg do cca 5 jednotek je v krvi běžně. neznamená to těhotenství. jestli chceš mít jistotu, běž znovu na odběr jestli se zvyšuje.
jo, tak. no říkala jsem si, že když do pondělí ještě MS nedostanu, tak to ještě jednou vyzkouším
Ahoj, ja mam hcg < 1,2 U/I co to znamena? Je to negativni vysledek? Dekuju moc!
@Alexandraf píše:
@Mila12ano, toto je negativni. Pozitivni se bere 5 a vys
Dekuju! A nevite, jaky je rozdil mezi u/l a mlu/ml? Je to stejne? A co znamena | |*| |? ![]()
@Mila12 to je jednotka na litry a to druhé na militry (je to x1000)
smerodatna pro vas je jednotka mlu/ml.