Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si test dělala hned jak jsem si uvědomila že už asi týden mám mít menstruaci.. a do kontroly u doktroky asi tak 10×
nemohla jsem tomu uvěřit
Ahoj holky, koukněte, můžu se trošku radovat? Zítra jdu na gyndu, tak se bojím že radost Třeba přejde ![]()
@Kikiris12 píše:
Ahoj holky, koukněte, můžu se trošku radovat? Zítra jdu na gyndu, tak se bojím že radost Třeba přejde
@Kikiris12 : vypada to nadejne, ale na tu gyndu jdes podle me zbytecne, je brzy, nic moc neuvidi.
@Kikiris12 Sice se něco rýsuje, ale na gynekologii jdeš oc brzy. Nic na utz neuvidí, maximálně ti potvrdí z krve, že těhotná jsi. Často tu ženy píšou, že šly na gynekologii moc brzy a byly zklamané. Za mě tak jít nejdřív v 6tt.
Zakladatelko, určitě už si test udělej
Týden po termínu ms bys tam měla mít sytou čárku ![]()
No já si tam volala a on mi proste řekl ať přijdu, tak jdu
někdy se to u někoho už vidí ![]()
@Kikiris12 Možná by šel vidět váček, ale se srdíčkem ještě nepočítej. No, však potom dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce, ať je plůdek, kde má být a ať roste ![]()
Holky hele, tak tohle jsme měli na ultrazvuku, doktor říkal že je to začátek těhotenství, že gratuluje.. Akorat se zapomněl zmínit který týden,
dokážete odhadnout??
jinak jsme šťastní ![]()
@Kikiris12 Gratuluji
Kdy máš přijít příště? Třeba ho potom změří a řekne stáří. Kdy jsi měla dostat menstruaci?
@Kikiris12 A kdy jsi měla dostat menstruaci? Jinak podle slabšího testu bych řekla, že budeš teprve tak v 5.tt
Ahoj,
Už si přesně nepamatuji kdy jsem testovala při prvním tehu. Před týdnem jsem měla dostat menstruaci, vždy ji mám pravidelnou.Mam ještě počkat nebo už si udělat test?