Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@np10021 píše:
@Jitka123wal nemyslím mimoděložní
A napadá té něco? Já se omlouvám fskt nevím co je běžné zase abych něco nezanedbala
@Jitka123wal v podbřišku tě bolet může, to je ze začátku normální
jak se roztahuje děloha. Kdyby to byly křeče či bodavá bolest, tak to je špatně.
@np10021 píše:
@Jitka123wal v podbřišku tě bolet může, to je ze začátku normálníjak se roztahuje děloha. Kdyby to byly křeče či bodavá bolest, tak to je špatně.
No dnes cítím nevím jak to popsat ale přímo na pipce😂 jak mě občas boda.. ale tak sem četla ze jsou úpony dělohy.. já nevím jestli se fskt bát toho mimodelozniho když včera nic nebylo vidět nebo jestli mám jet zitra ma pohotovost no mám 37,4 už ale přítel je po chřipce mohl mi to předat
@Jitka123wal ze začátku na UZ nic vidět není. To až od 1000-1500 hcg. Ohledně chřipky opatrně. Spíš se od přítele drž stranou.
Já se tak bojím
.. mám kamosky kterým bylo špatně od začátku ale nevím zda není moc brzy aby mi bylo takhle
Ale moje kamarádka říkala ze ji nic nebylo ze ani neviděla ze je těhotná prasklo ji to a v noci ji vezli trosku se bojím no
@np10021 píše:
@Jitka123wal mimoděložní praskne až po nějaké době. Ne ve 4tt.
Prý ji to prásklo 5+2 já budu 5 v pondělí
Doktorka kontrolovala vaječníky volnou tekutinu nic nebylo
Asi to patří k těhotenství holky omlouvám se jen proste to možná zveličují ale když ctu jak nikdo.. nic necítil všem bylo dobre a mě je takhle tak mám strach
@Jitka123wal někomu je blbě hned na začátku a někomu vůbec. Každé těhotenství je jiné
. A bolesti jako při ms jsou normální.
@Jitka123wal buď v klidu, já měla na začátku taky nižší hcg.. dokonce jsem měla hrozné bolesti až na omdlení, takže jsem měla podezření na mimoděložní. A za necelých 14 dní už šlo vidět srdíčko 😊
@Tess13 Dekuju moc tohle je předně to co mi dodá sílu, vím ze každá jsme jiná a věřím ze se to povede díky bohu za vás holky nevím kdo by mo lépe poradil
Holky ještě se chci zeptat vynechaly jste sex? Nebo jste ho pořad měli? Je to trosku intimejsi přítel respektuje ze se bojím, ale cítím na mě ze je lehce mrzuty. Bojím se v tomhle stavu jelikož jsem ještě nevěděla ze jsem těhotná sex mě měli 14.4 a krvavela sem.
Dekuju za info
@Jitka123wal Pokud jsi po sexu krvácela, tak jej pro dobro dítěte vynech.. přítele můžeš obšťastnit jiným způsobem.
To víte ze ano, nebudu mic riskovat. I přítel je v tomhle chápavý a rozumný. Dnes jsem vstala se strašnou bolesti beder ale trpím na to. Takže jsem si nahřala polstarek.. a jdu se dnes projit řekla jsem si ze musím trosku uvolnit mysl a soustředit se ma pozitivní a verit. Neseděl doma a neutapet se v nejistotě. Holky taky jste některá měla prujem? Já ho mám když jdu na stolici.. ale to snad přejde stres a všechno.
Chci se Vás holky ještě zeptat bylo vám špatně.. cely den? Nebo jako pobolivani cely den?.. já msm vždy pocit ze se mi na chvíli uleví stejne se to vrátí. Ale budu verit
@Jitka123wal nemyslím mimoděložní