Hcg 306

380
22.4.22 12:46

hcg 306

Ahojky holky,

píšu sem protože si fatk nevím rady a absolutně to nechapu… jsem 4tt + 4 dny.
Včera na UZ nic nebylo což prý bežný nalez + mi brali HCG dnes jsem si udelala znovu test silný 2 čárky Ráno volam pro výsledky a sestra HCG je nižší 306, ale to by mohlo odpovídat je to pozitivní koukne na to doktro volejte 12:30. Volám.. a sestra pan doktro nekoukal.. ale je to negativní hcg je malo 306 na 4 tt říkam prosím sestři? no asi neggativní doktro se vám ozve naschledanou
nechapu… holky přijde vám 306 malo? nebo to svědčí o konci? : :( ja nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
22.4.22 12:56

Je to v normě. Důležitý je jestli stoupá jak má, takže bez na krev znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
22.4.22 13:10

Ovulace je jistá? Pokud ne, nejspíš se jedná o mladší těhotenství. Pokud ano, hodnota je sice nižší, ale zas ne tak, aby to nevyhnutelně znamenalo nějakou katastrofu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.4.22 13:14
@ugluk píše:
Ovulace je jistá? Pokud ne, nejspíš se jedná o mladší těhotenství. Pokud ano, hodnota je sice nižší, ale zas ne tak, aby to nevyhnutelně znamenalo nějakou katastrofu.

ahojky

poslední MS jsem měla 22.3 ovulace byla 5.4 to jsem nejspíš otěhotněla
19.4 jsem to měla dostat a nedostala udělala jsem test.. a byli tam dvě čarky na všech dnes další test k dr jsem šla že jsem malinko špinila a bolel mě podbříšek ted me podbříšek bolí ale už nešpíním… takže jsem tehotná 14 dní cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
22.4.22 13:20
@Jitka123wal píše:
Ahojky holky,píšu sem protože si fatk nevím rady a absolutně to nechapu… jsem 4tt + 4 dny.
Včera na UZ nic nebylo což prý bežný nalez + mi brali HCG dnes jsem si udelala znovu test silný 2 čárky Ráno volam pro výsledky a sestra HCG je nižší 306, ale to by mohlo odpovídat je to pozitivní koukne na to doktro volejte 12:30. Volám.. a sestra pan doktro nekoukal.. ale je to negativní hcg je malo 306 na 4 tt říkam prosím sestři? no asi neggativní doktro se vám ozve naschledanou
nechapu… holky přijde vám 306 malo? nebo to svědčí o konci? : :( ja nevím…

Neznamená to nic, jedna hodnota takhle na začátku nic neřekne, měla bys jít po 2 dnech znovu na krev jestli to stoupá tak jak má. Jen ta sestra je teda nějaká blbka.
A na UZ teď opravdu nic vidět není, příští týden by tam mohla být nějaká dutinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.4.22 13:22

Bez za tři týdny na ultrazvuk a neřeš krev

• Citovat
  • Upravit
2147
22.4.22 13:56

Já řeším opačný problém…čekám až mi klesne hcg po spontánním potratu. mám hodnotu necelých 40 a doktorka řekla, že je to stále pozitivní, že 0-5 je negativní a od 5 výš je pozitivní, takže nějak nechápu tvého doktorka, že u hodnoty 300 řekne, že je to negativní…
každopádně jak tu píšou holky, není až tak podstatná výše hcg, ale to, jestli stoupá… protože to rozpětí na začátku těhotenství je obrovské, tady na emiminu najdeš určitě i tabulku

a na utz prý je něco vidět až tak od 1000 jednotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
22.4.22 14:09

@Jitka123wal no jestli mají takový přístup k pacientům, tak bych si asi našla jiného doktora. Jinak já měla 19 dne od ovu 375. A vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
22.4.22 14:20

Ja bych to tak neresila, tehotna jsi a jestli to vyjde, nebo ne…to je v tomhle týdnu vzdy 50:50, bohuzel.
Hod nohy nahoru, odpocivej kdyz te boli břicho a naordinuj si vic klid, nez zaprah.
Stejně s tim nic neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.4.22 14:23

Děkuju moc holky,

jako upřímně nevím jak se cítít.. před víkendem mi tohle udělat.. hlavně nevím co tím vším mysleli nikdo mi zpět nezavolal já čekala v podstane jsem od ovulace 17 den. Co jsem se koukala byla 5.4 to jsem nejspíš otěhotněla. Tohle mi přijde masakr.. ja naštěstí pracuji z domova u pc břicho mě dnes bolí spíš dole jako vajenčíky.. proste nevím chce se mi brečet fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
22.4.22 14:24

Je to v normě. Běž na krev za pár dní znovu.

• Citovat
  • Upravit
np10021
22.4.22 14:25

@Jitka123wal hlavně buď v klidu.. když se budeš nervovat, tak tím nic nevyřešíš :) ba naopak..

• Citovat
  • Upravit
380
22.4.22 18:59

Holky a je běžný ze mám fskt volesti jak na M/S i kostrc zadá mám zvýšenou teplotu nemám dnes chuť ani na jídlo.. žaludek jak na vodě jsem porsd smutná věřím a doufám ze to bude dobrý moje kamarádka měla.. hodnoty od 6tt strašně málo nedávali tomu šanci plus teda na uz nic nebylo a nakonec se to udrželo a ma půl roční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
22.4.22 19:00

@Jitka123wal máš křeče?

• Citovat
  • Upravit
380
22.4.22 19:17
@np10021 píše:
@Jitka123wal máš křeče?

Jakoby křečemi bych to nenazvala proste mě poboliva podbrisek a kosrc jak menstruace nemyslím si ze by to bylo mimodelozne.. to by hcg bylo asi vyšší a břicho nemám nějaké tuhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí