Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky tak já jsem hned od začátku zaváděla 1-1-1 a neležela jsem,jen se snaž ho zavádět co nejhlouběji to půjde.Já jsem teď v 11tt a zatím je vše v pořádku,mám za sebou ZP a samovolný a teď to vypadá na dobré cestě,takže hlavu vzhůru a to že ti dal jen dvakrát denně,to vůbec nevadí,ono to má pořád stejný účinek jako když bys brala třikrát denně,já od 7tt beru taky jen ráno a večer po jednom a vše je tak jak má.držím palečky aby ti to taky tak krásně dopadlo.děj vědět jak pokračujete.papa Verča
![]()
moc děkuji za odpověď!Ve čtvrtek si budu dělat další test a snad bude čárka sílit.Další týden ve čtvrtek pak mám jít na utz,se mi to zdá dost brzy asi nepůjde nic ještě vidět,ale aspoň mi veme krev.Ještě,že mám rozumného dr. ![]()
prosim tě už si test nedělej,jestli ti to doktor potvrdil tak už se budeš zbytečně stresovat,věř mi akorát budeš nervozní a budeš se bát.Užívej si to a nemysli na nic špatného,do třetice všeho dobrého,to si říkáme mi s manželem a zatím(ťuk,ťuk) je vše v pořádku a ukázkové.držim palečky a uvidíš že to bude dobrý,věř mi.papa a opatruj se, jinak marodíš už nebo ještě chodíš do práce?
Ahojky
tak já neodolala a dneska testla ráno mamatestem a čárka od včera zesílila,takže mě to krapet uklidnilo,že to nevypadá na to biotěhu jak posledně.Tak snad…Já jsem ještě na RD s prvním dítkem
a snažím se odpočívat pokud to jde
ahojky tak to jsem ráda,že alespoň tak,ale už si opravdu testy nedělej,fakt je to zbytečný. Přeju ti krásné těhulkování bez potíží a užívej si to.Kolik je tvému prckovi?papa
Ahoj
budou mu 3 roky
ve čtvrtek se ozvu jak jsem dopadla na gyndě
anonyme..ležet nepomuže, on stejne jak se rozpustí tak vyteče…já brala vetší dávku a i ted kdyby se povedlo mám doma nekolik krabiček s dávkou 1-1-2…no ale upřímne, jestly pomuže nebo ne..u malé pomohl a jinak nepomohl…a hcg se tím neovlivnuje.....pááá..a držím pestičky ![]()
ahojky jsem 13dní po ovulaci hcg je 18,ranné těhotenství.NEní to málo???To víte mám strach.JSem po ZT a biotěhu.Dr. mi těhu potvrdil,že to je v začátku a nasadil utrogestan 1-0-1 stačí ta dávka?Zavádím ho musí se pak po tom ležet nebo nemusí?