Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu. Jsem přibližně 4-5tt, doktor na ultrazvuku nic nevidí, tehotensky test jsem měla pozitivní asi 9 dnů zpět ( jen dušíky ale později sílily, i kdyz plné čáry to nebyly ). Včera mi bral krev aby zjistil hcg bylo to 139, dnes mi bral znovu a hcg bylo 138, takže kleslo o 1.. myslíte, ze je už vše ztracené nebo za ten jeden den to je těžké soudit? Všude jsem slyšela ze hcg se má brát ob den,…prosím o vaše zkušenosti a rady
@Baru998 píše:
Ahoj, prosím o radu. Jsem přibližně 4-5tt, doktor na ultrazvuku nic nevidí, tehotensky test jsem měla pozitivní asi 9 dnů zpět ( jen dušíky ale později sílily, i kdyz plné čáry to nebyly ). Včera mi bral krev aby zjistil hcg bylo to 139, dnes mi bral znovu a hcg bylo 138, takže kleslo o 1.. myslíte, ze je už vše ztracené nebo za ten jeden den to je těžké soudit? Všude jsem slyšela ze hcg se má brát ob den,…prosím o vaše zkušenosti a rady
Nemusi se brat obden. Jen se musi obden zdbojnasobit, coz u tebe nevypadá, i za ten den melo o neco rust.
Je to špatně, navíc takovou dobu po pozitivním testu by to muselo mít vyšší hodnotu. Kazdopadne klesat to nesmí, takže bych se připravila na nejhorší.
Brzy se spustí menstruace. Tohle je jen biochemické těhotenství.
@karkarka nechci zakladat novou zbytecne. Prosim mate zkusenosti s HCG, které stoupá pomalu? Ve 4+5 tt HCG 1700, 5+0 jen 2000. Za dva dny jen o 300. Je to malo ze? Dekuji za odpověď. @martina.se
@Anonymní píše:
@karkarka nechci zakladat novou zbytecne. Prosim mate zkusenosti s HCG, které stoupá pomalu? Ve 4+5 tt HCG 1700, 5+0 jen 2000. Za dva dny jen o 300. Je to malo ze? Dekuji za odpověď. @martina.se
Ano. Je to spatne. Bohužel.
@Anonymní píše:
Ano, tohle není dobré
@martina.se dekuju. Taky si to myslim. K dr jdu az za 14 dni. A sla jsem si sama na HCG. Abych vedela.. Dr jsem volala, ta rikala, ze jeste neni nic ztraceného, ze nekomu se to muze vyhoupnout jeste. A ze pry od 1600 HCG se to zdvojnasobuje pozdeji az. Ale stejne ![]()