Těhotenské testy s duchem a zpoždění

2
22.12.21 16:40

Těhotenské testy s duchem a spozdeni

Chtěla bych se zeptat zda je možné být těhotná, když jsem si 2× dělala test a vyšel mi pozitivní s duchem a druhej duch zmizel po čase. Bolí mě v podbrisku a už jsem 10 dni bez menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
22.12.21 16:50

A sex jsi měla :nevim:
To máme mít věšteckou kouli. :nevim:
Každý den ty samé diskuse mohu být těhotná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.12.21 17:01

Zpoždění se píše se z… při čekání na těhotenství si alespoň pročítej pravidla pravopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
22.12.21 19:10

Kdybys byla těhotná, tak by druhá carka nezmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 20:53

Ahoj, prosím vidíte tam něco? Už mám nějaký den zpoždění.. bohužel mám dlouhé a nepravidelné cykly tak nevím kolik přesně dní to je :/ Je mi už asi týden zle od žaludku..párkrát jsem i zvracela, bolí mě prsa a chodím furt na malou.. Stejně jako když jsem čekala syna. Jen se ptám na názor.. něco málo tam asi vidím, ale vykoukala bych tam asi cokoliv 🤣 druhé si totiž moc přejeme 😏 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.22 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vidíte tam něco? Už mám nějaký den zpoždění.. bohužel mám dlouhé a nepravidelné cykly tak nevím kolik přesně dní to je :/ Je mi už asi týden zle od žaludku..párkrát jsem i zvracela, bolí mě prsa a chodím furt na malou.. Stejně jako když jsem čekala syna. Jen se ptám na názor.. něco málo tam asi vidím, ale vykoukala bych tam asi cokoliv 🤣 druhé si totiž moc přejeme 😏 Děkuji
  • Citovat
  • Upravit
2193
7.1.22 21:00

Nevidím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.1.22 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vidíte tam něco? Už mám nějaký den zpoždění.. bohužel mám dlouhé a nepravidelné cykly tak nevím kolik přesně dní to je :/ Je mi už asi týden zle od žaludku..párkrát jsem i zvracela, bolí mě prsa a chodím furt na malou.. Stejně jako když jsem čekala syna. Jen se ptám na názor.. něco málo tam asi vidím, ale vykoukala bych tam asi cokoliv 🤣 druhé si totiž moc přejeme 😏 Děkuji

Nic a kdybys měla příznaky k těhotenství, tak na testu už musíš mít dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 21:11

@Kriss Tina U syna jsem měla dálnici až někdy v 8tt.. takže tak

• Citovat
  • Upravit
37144
7.1.22 21:13
@Anonymní píše:
@Kriss Tina U syna jsem měla dálnici až někdy v 8tt.. takže tak

A tos měla taky příznaky jako zvracení apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
7.1.22 21:17

Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 21:21

@Kriss Tina Ano.. bylo potvrzené z krve a dokonce už bylo i něco vidět. Ze zvědavosti jsem si dělala testy až do 8tt a postupně to teda začalo být vidět i na testu.. ale do 8tt nic extra.
No nevadí ještě pár dní počkám a pak zavolám na gyndu 😀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí