Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na tom papíru teď čtu aji ze mi špatně napsala poslední ms 19.10 tam napsala přitom jsem ju měla 30.10 tak já už vážně nevím co to je za doktorku ( četla jsem o ni po internetu a nemá moc dobre recenze )
@kavenka to je pravda ale nechápu proc mi napsala ze poslední ms 19.10 když jsem měla 30.10 poslední 🤷🏽♀️
@Anonymní píše:
@kavenka to je pravda ale nechápu proc mi napsala ze poslední ms 19.10 když jsem měla 30.10 poslední 🤷🏽♀️
Tak jim to řekneš v nemocnici, že se doktorka spletla a napsala ti špatné datum. Kdy tam jdeš?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, myslete ze je to normalni hcg nebo ne? Doktorka mě posila do nemocnice. Myslíte ze si mě tam nechají nebo jak to probíhá má někdo stym zkušenosti
Už tu mám založenou jednu diskuzi.
Ale nejde mi otevřít
Poslední ms 30.10.2020.
První odběr krve 26.11.2020 hcg 72
Podle výpočtu karkulacky bych měla být 4t+6
Ve zprávě se píše, že máš podezření na mimoděložní těhotenství, můžeš přijít o vejcovod! ![]()
@Anonymní píše:
Tak se preslechla. A díky tomu i humbuk teď..vždyť jsi pár dní po vybechanéMS de facto..že to asi není prosperující je vidět, ale takto zbytečně je podezření na,,mimo,,. Doktorce bych rozhodně tuto informaci sdělila jako zásadní.
@kavenka co by tam viděli? Tady se stala chyba v datu poslední MS a tím je chaos… bude v nemocnici úplně k ničemu.
Neco je špatně, to hcg roste pomalu
ale aktuálně v nemocnici taky nic neuvidi, ta hodnota je moc nizka.
@Anonymní píše:
Na tom papíru teď čtu aji ze mi špatně napsala poslední ms 19.10 tam napsala přitom jsem ju měla 30.10 tak já už vážně nevím co to je za doktorku ( četla jsem o ni po internetu a nemá moc dobre recenze )
Byla jsi dnes znovu na té krvi? Nebo v nemocnici?
Ahoj, protoze mam prvni kontrolu az v 10tt a za sebou uz dve spatne zkusenosti s SP v 8tt, nedalo mi to a zasla jsem si aspon na krev. V 7+1 jsem mela hodnotu 47856 a v 7+3 55365. Zda se mi ten narust docela maly, mate s tim nektera zkusenost? Posledne jsem mela v 8+0tt jen 600 a tehotenstvi v 8+2 skoncilo, takze tentokrat to vypada mnohem lepe, ale i tak ve me ted hryze, jestli to zase neni spatne, kdyz ten narust neni o moc vetsi.
@Ernais
Cim je vyssi hodnota HCG tim roste pomaleji. Takze podle me ok
Ahoj holky, myslete ze je to normalni hcg nebo ne? Doktorka mě posila do nemocnice. Myslíte ze si mě tam nechají nebo jak to probíhá má někdo stym zkušenosti
Už tu mám založenou jednu diskuzi.
Ale nejde mi otevřít
Poslední ms 30.10.2020.
První odběr krve 26.11.2020 hcg 72
Podle výpočtu karkulacky bych měla být 4t+6