Hcg přes menstruaci

75
6.8.17 18:14

Hcg přes ms

Ahoj holky už jsem to sem jednou psala ale nějak jsem tomu nerozuměla.. Byla jsem před 4 dny na pohotovosti kvůli tomu že se mi hrozně motala hlava a byla jsem hodně slabá a oni se mě ptali jestli jsem těhotná a já že nevím tak mi odebrali hcg z krve výsledek 2 negativní a otázka zní jestli můžu být i přes to těhotná když mi hcg brali 8-10 dnů před MS je ještě naka sance že bych mohla být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
6.8.17 18:19

:mrgreen: hcg bylo negativní takže jestli ti bylo špatně tak to je z jiného důvodu… kdyby ti bylo špatně z těhotenství tak by se to v krvi projevilo… prosím tě kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
6.8.17 18:21

@Doe_Jane tak 10 dnů před ms by v krví nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.8.17 18:28

@eva1595 možnost je vždycky, v den očekávané MS zkus test a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
6.8.17 18:28
@j-p píše:
@Doe_Jane tak 10 dnů před ms by v krví nic nebylo.

myslela jsem to tak, že kdyby měla mít nějaké příznaky těhotenství, tak by už v krvi měla hcg

• Citovat
  • Upravit
75
6.8.17 18:54

@Doe_Jane je mi 19 a už jedno dítě mám ale chtěla bych to jenom vědět jestli je ještě naka sance.. Na to jestli můžu být těhotná když mi hcg brali 10 dní před MS a bylo negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
6.8.17 18:55
@eva1595 píše:
@Doe_Jane je mi 19 a už jedno dítě mám ale chtěla bych to jenom vědět jestli je ještě naka sance.. Na to jestli můžu být těhotná když mi hcg brali 10 dní před MS a bylo negativní

můžeš být těhotná to je snad jasné, jen ty příznaky s tím souviset fakt nebudou… to jsi teda rychlá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15179
6.8.17 19:07

Už si byla dvakrát těhotná.(jak píšeš v jiné diskuzi)tak víš co a jak. počkej do termínu ms a udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí