Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky už jsem to sem jednou psala ale nějak jsem tomu nerozuměla.. Byla jsem před 4 dny na pohotovosti kvůli tomu že se mi hrozně motala hlava a byla jsem hodně slabá a oni se mě ptali jestli jsem těhotná a já že nevím tak mi odebrali hcg z krve výsledek 2 negativní a otázka zní jestli můžu být i přes to těhotná když mi hcg brali 8-10 dnů před MS je ještě naka sance že bych mohla být??
hcg bylo negativní takže jestli ti bylo špatně tak to je z jiného důvodu… kdyby ti bylo špatně z těhotenství tak by se to v krvi projevilo… prosím tě kolik ti je?
@eva1595 možnost je vždycky, v den očekávané MS zkus test a uvidíš ![]()
@Doe_Jane je mi 19 a už jedno dítě mám ale chtěla bych to jenom vědět jestli je ještě naka sance.. Na to jestli můžu být těhotná když mi hcg brali 10 dní před MS a bylo negativní
@eva1595 píše:
@Doe_Jane je mi 19 a už jedno dítě mám ale chtěla bych to jenom vědět jestli je ještě naka sance.. Na to jestli můžu být těhotná když mi hcg brali 10 dní před MS a bylo negativní
můžeš být těhotná to je snad jasné, jen ty příznaky s tím souviset fakt nebudou… to jsi teda rychlá ![]()
Už si byla dvakrát těhotná.(jak píšeš v jiné diskuzi)tak víš co a jak. počkej do termínu ms a udělej si test.