Hnědý výtok a tmavá červená/černá - bolesti/těhotenství

74
6.8.17 16:12

Hnedy vytok az cerne a tmava cervena a bolesti/tehotenstvi

Ahoj holky, 11.7 jsem mela pohlavni styk a on do me udelal, ale mela jsem menstruace(pred posledni den), mel prijet jeste jeden den, ale neprisel. Dalsi menstruace mam 8.8., ale dostala jsem ted 4.8.,ale hnede spineni a dalsi den 5.8. Tmave cerveny az cerne vytoky. Nemivam hnede az cerne vytoky, ale mivam hodne silnou menses, ale ted mam slaboucky staci mi 1-2always a hrozne bolesti a krece podbrisku. Nikdy jsem nemela takove bolesti. Posledni 2 tydny mam takove pocit zvraceni, bolesti hlavy, unava, stres. Piju hodne vody skoro 3l az 4l. Muzu byt tehotna? Mam udelat test? :oops: :oops:

---Moc se. omlouvam za chyby, jsem cizinka.:)
Dekuji holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
6.8.17 16:17

A plus zacpa a prujem ( strida) :( nemam chut na jidlo a mam hodne zizen. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
6.8.17 16:19

@Stella247 udelej test a uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.8.17 18:44

Mam pro tebe informaci, ktera te asi docela dost prekvapi, ale pokud mas sex, vzdycky muzes byt tehotna… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.8.17 20:33
@Nymphetamine píše:
Mam pro tebe informaci, ktera te asi docela dost prekvapi, ale pokud mas sex, vzdycky muzes byt tehotna… :roll:

S pritelem jsme meli s. x vzdycky bez ochrany uz rok a neco, nikdy se mi to nestalo todle. Az nebudu krvacet tak zkusim test. :oops: :oops:

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital