Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Julie, proboha
Zajdi si jako samoplátce do laborky, když máš tu potřebu ![]()
Hlavně se uklidni, prosím Tě. Pokud nechceš dítě a máš důvod si myslet, že HA nefunguje, použij jinou antikoncepci 🤷♀️.
Máš negativní těhotenský test, není důvod si myslet, že jsi těhotná. Pokud si teda fakt chceš být jistá, zajdi si do laborky jako samoplátce.
@Suelinda vďaka, používame momentálne ešte aj kondómy čiže teraz sa už nebojím. Len z predošlých stykov keďže som nevedela, že môžem mať zvýšené pečeňové testy.
Klid, ta divná menstruace a všechno kolem je způsobeny stresem, kterej sis vyvolala sama úplně zbytečně. Spíš bych se bála těch horších jaterních testu, než těhotenství.
@Zuzik86 je to vraj z liekov mierne zvýšené keďže beriem ešte aj antidepresiva. O mesiac idem na kontrolu a následne idem aj za gynekológom nech zmení HAK. Len do vtedy sa asi tiež zblaznim že HAK zlyhá. A že testy budú stúpať. Každopádne vďaka za rady
@Anonymní píše:
@Zuzik86 je to vraj z liekov mierne zvýšené keďže beriem ešte aj antidepresiva. O mesiac idem na kontrolu a následne idem aj za gynekológom nech zmení HAK. Len do vtedy sa asi tiež zblaznim že HAK zlyhá. A že testy budú stúpať. Každopádne vďaka za rady
Fakt se neboj, jenom si ubližujes ![]()
@Zuzik86 díky, počkám ten mesiac a po kontrolnom odbere sa objednám na zmenu HAK
Prosim te, nesoulož, dokud se neuklidnis a nebudes mit novou antikoncepci.
@Prdolinka86 ok dik, prevedenie ešte neviem či novú antikoncepciu mať budem a hlavne kedy ju mať budem. Človek sa chce poradiť lebo naozaj všetko je možné a ani HAK není 100. Koľko žien malo ms aj pri HAK a boli tehotne. Vystrašila má tá krátka menštruácia, to je všetko.
@Anonymní píše:
Robila som aj test. Je negatívny však?
Úplně negativní.
@np10021 ďakujem, už som sa pýtala aj v inej diskusii. Tak si mám urobiť test aj na druhý deň pretože už môže byť silnejší. Žeby test mesiac po styku bude o 2 dní silnejší? 🤔
@Anonymní píše:
@np10021 ďakujem, už som sa pýtala aj v inej diskusii. Tak si mám urobiť test aj na druhý deň pretože už môže byť silnejší. Žeby test mesiac po styku bude o 2 dní silnejší? 🤔
Test měsíc po styku by byl už davno pozitivni, kdyby jsi byla tehotna.
Ahojte, asi to bude znieť zvláštne ale potrebujem poradiť. Užívam síce HAK ale odkedy mi vyšli zvýšené pečeňové testy tak som neustále v strese či náhodou HAK nezlyhala. (Meniť HAK budem až po kontrolných odberoch na odporúčanie gynekológa). Tým, že som v strese myslím, že naozaj v strese. Nechcem jesť, je mi zle a dokonca mám až vnútornu teplotu a nepokoj. Dostala som menštruáciu na čas síce len dvojdňovú silnú a do dnes špiním ale obávam sa či to nemôže byť tehotenstvo. Ak by som chcela ísť gu gynekológovi na odber hcg z krvi tak ako postupovať? Mám mu zavolať, a objednať sa? Zvyčajne gynekológ berie krv len pri pozitívnom tehotenskom teste čo ja nemám. Keďže som si ho robila aj včera, čiže preto neviem ako postupovať. Ďakujem za rady