Hcg z krvi

Anonymní
6.8.22 13:32

Hcg z krvi

Ahojte, asi to bude znieť zvláštne ale potrebujem poradiť. Užívam síce HAK ale odkedy mi vyšli zvýšené pečeňové testy tak som neustále v strese či náhodou HAK nezlyhala. (Meniť HAK budem až po kontrolných odberoch na odporúčanie gynekológa). Tým, že som v strese myslím, že naozaj v strese. Nechcem jesť, je mi zle a dokonca mám až vnútornu teplotu a nepokoj. Dostala som menštruáciu na čas síce len dvojdňovú silnú a do dnes špiním ale obávam sa či to nemôže byť tehotenstvo. Ak by som chcela ísť gu gynekológovi na odber hcg z krvi tak ako postupovať? Mám mu zavolať, a objednať sa? Zvyčajne gynekológ berie krv len pri pozitívnom tehotenskom teste čo ja nemám. Keďže som si ho robila aj včera, čiže preto neviem ako postupovať. Ďakujem za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
6.8.22 13:41

Julie, proboha :zed: :zed: :zed: Zajdi si jako samoplátce do laborky, když máš tu potřebu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 13:48

@Michelle_M rada by som ale u nás v laboratóriu to nerobia

• Citovat
  • Upravit
3076
6.8.22 13:48

Hlavně se uklidni, prosím Tě. Pokud nechceš dítě a máš důvod si myslet, že HA nefunguje, použij jinou antikoncepci 🤷‍♀️.
Máš negativní těhotenský test, není důvod si myslet, že jsi těhotná. Pokud si teda fakt chceš být jistá, zajdi si do laborky jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 13:55

@Suelinda vďaka, používame momentálne ešte aj kondómy čiže teraz sa už nebojím. Len z predošlých stykov keďže som nevedela, že môžem mať zvýšené pečeňové testy.

• Citovat
  • Upravit
3643
6.8.22 14:01

Klid, ta divná menstruace a všechno kolem je způsobeny stresem, kterej sis vyvolala sama úplně zbytečně. Spíš bych se bála těch horších jaterních testu, než těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 14:06

@Zuzik86 je to vraj z liekov mierne zvýšené keďže beriem ešte aj antidepresiva. O mesiac idem na kontrolu a následne idem aj za gynekológom nech zmení HAK. Len do vtedy sa asi tiež zblaznim že HAK zlyhá. A že testy budú stúpať. Každopádne vďaka za rady

• Citovat
  • Upravit
3643
6.8.22 14:09
@Anonymní píše:
@Zuzik86 je to vraj z liekov mierne zvýšené keďže beriem ešte aj antidepresiva. O mesiac idem na kontrolu a následne idem aj za gynekológom nech zmení HAK. Len do vtedy sa asi tiež zblaznim že HAK zlyhá. A že testy budú stúpať. Každopádne vďaka za rady

Fakt se neboj, jenom si ubližujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 14:59

@Zuzik86 díky, počkám ten mesiac a po kontrolnom odbere sa objednám na zmenu HAK

• Citovat
  • Upravit
1788
6.8.22 20:19

Prosim te, nesoulož, dokud se neuklidnis a nebudes mit novou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 08:06

@Prdolinka86 ok dik, prevedenie ešte neviem či novú antikoncepciu mať budem a hlavne kedy ju mať budem. Človek sa chce poradiť lebo naozaj všetko je možné a ani HAK není 100. Koľko žien malo ms aj pri HAK a boli tehotne. Vystrašila má tá krátka menštruácia, to je všetko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.22 08:51

Robila som aj test. Je negatívny však?

• Citovat
  • Upravit
np10021
21.8.22 08:56
@Anonymní píše:
Robila som aj test. Je negatívny však?

Úplně negativní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.22 10:38

@np10021 ďakujem, už som sa pýtala aj v inej diskusii. Tak si mám urobiť test aj na druhý deň pretože už môže byť silnejší. Žeby test mesiac po styku bude o 2 dní silnejší? 🤔

• Citovat
  • Upravit
np10021
21.8.22 10:43
@Anonymní píše:
@np10021 ďakujem, už som sa pýtala aj v inej diskusii. Tak si mám urobiť test aj na druhý deň pretože už môže byť silnejší. Žeby test mesiac po styku bude o 2 dní silnejší? 🤔

Test měsíc po styku by byl už davno pozitivni, kdyby jsi byla tehotna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1