Hedepy - zkušenosti

10
2.2.22 00:01

Hedepy - zkušenosti

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo vyzkoušel psychoterapii online, konkrétně na platformě Hedepy a poprosit o recenze, zkušenosti a postřehy. Zajímá mě, do jaké míry je takové online sezení bezpečné a soukromé, jak probíhá platba a zda je to vůbec funkční alespoň stejně, jako klasická psychoterapie face to face. Samozřejmě jsem si dost věcí přečetla, ale přeci jen osobní zkušenost mi dá nejvíc.
Předem děkuji za přínosné informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.2.22 07:48

Nemám sice zkušenost přímo s Hedepy, ale s online sezením ano a mně to vyhovuje, jen to chce mít na to opravdu klid a soukromí doma, v práci např. na noční, kdekoliv kde je stabilni připojení. Platbu posílám přímo psycholožce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.22 08:06

Mám zkušenost přímo s Hedepy. Vybereš terapeuta, čas sezení a ono tě to samo navede k platbě. Třeba moje terapeutka má vypsáno málo termínu a pak se s ní domlouvání emailem a ona mi přes Hedepy vypíše ten konkrétní jen pro mě.

• Citovat
  • Upravit
1724
2.2.22 09:15

Taky mám zkušenost s Hedepy, je to úplně na pohodu, jsou spolehliví. Je důležité, aby sis vybrala psychoterapeuta, který ti fakt sedne. Jedna psychoterapeutka byla výborná, druhá mi sedla min, chce to třeba i hledat. Myslím, že je to srovnatelné s klasickou konzultací neonline, pokud máš teda dobry internet, který se ti neseka. A taky na to prostor a klid, aby vás nikdo nerusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.2.22 09:18

Jo a s bezpečností a soukromím to vidím v pohodě, mně to vyhovuje víc. Přijde mi, že je to i víc anonymní, než kdybych šla face to face. K nějaké místní terapeutce bych se stydela jít (maloměsto), musela bych teda za nějakou dojíždět dál, abych se cítila v pohodě. Takto to řešit nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.22 09:51

Mně se na Hedepy líbí, že si tam člověk může terapeuta vybrat podle fotky, někteří mají dokonce video. To se pak vybírá mnohem líp než klasickou cestou, se svojí terapeutkou jsem si sedla hned : ). Anonymní to může být opravdu hodně, nemusíš tam psát svoje pravé jméno a taky jde vypnout kamera během sezení, ačkoli to jsem nevyužila - řekla bych, že je lepší, když tě terapeut při povídání vidí. Jinak mi terapie pomáhá stejně jako u klasického sezení, je fajn, že si to doma můžeš „udělat hezký“ ;)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.2.22 02:22

Super, samá chvála, to jste mě teda namotivovaly, děkuji :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.22 19:41

Ozivuji diskuzi, přemýšlím, že to zkusím… Nějaké nové zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
25
29.9.22 10:14

Já sama teď hledám recenze na ně…tedy převážně ty nové… Já měla sezení jen jedno a za mě super. Platila jsem skrze naší firemní benefit kartu což beru jako plus že to šlo, další plus je, že jsem si mohla vybrat přímo sama terapeutku (a ta mi sedla hned) a taky se mi líbilo že tam předem byla volba jak si přeji aby se mnou terapeut jednal, zda chci aby mě nějak komentoval, poradil nebo „popostrčil“…či zda si přeji aby jen naslouchal. Každopádně, jak říkám měla jsem jen jedno sezení a to před rokem, jak moc se to změnilo dnes netuším, našla jsem jednu špatnou recenzi na google, ale podle jedné špatné recenze se nechci řídit. Akorát mi dnes od nich přišel mail že zvyšují ceny o stovku, ale určitě mám v plánu znovu začít terapii, proto tak trochu obnovuji tuto diskuzi a čekám kdo se též ozve s novými zkušenostmi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.9.22 10:16

Využívala jsem na jaře. Za mě fajn. Platila jsem kartou přes platební bránu, předem.
Terapeutka mi sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.24 11:03

Hedepy zkušenosti

Dobrý den, zvažuji ze využiji služeb psychologa přes online portál Hedepy, a to kvůli snížení/ztrátě libida.
Máte prosím někdo zkušenosti s řešením tohoto problému přímo na Hedepy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2366
14.6.24 15:17
@Anonymní píše: Více

Není lepší využít bonusy od pojišťoven na terapii a ušetřit? Například https://dusevnizdravi.vzp.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
14.6.24 16:41
@Anonymní píše: Více

A nebereš nějaké psychiatrické léky? Ty často snižují libido.
A nebyl by jinak lepší sexuolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.24 22:00

@jejjej děkuji zkusím najít nekoho takto ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.24 22:03

@Lollitka léky beru ale toto bude spíše dlouhodobější problém.
Právě potřebuji prve někoho najit a treba mi i poradí, na kterého odborníka se obrátit, zda by byl lepsi sexuolog nebo psycholog

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex