Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prostě to nesnědl, jen ocucal. A já se bojím co se může stát. Děkuji moc za zprávy
Nikde nikdo, tak se teda obětuju a napíšu ti, že jseš opravdu padlá na hlavu, jestli necháváš krabičku a špačky poblíž kojence, a že je to fakt ekl.
Doufám, že aspoň nekouříš doma ![]()
Pravděpodobně se mu nestalo nic, nicméně pokud si nejsi jistá ohledem něčeho, co dítě snědlo/cucalo/nadýchalo, volej toxikologii.
Ano jsem, vím to, tohle je ještě slabý slovo. Kouřim jinde a jen heety, takže žádný smrad a nic, ještě ne u něj v místnosti, krabičku jsem nechala otevřenou na posteli omylem a byl v tom vypálený špaček. Už vím že tohle už nikdy nedopustím. Nic nesnědl, měla to v puse, pozvracel se, ale kolikrát se pozvrací po mliku, jinak se celý den směje, povídá, jí a vše jako jindy tak snad bude v pořádku
Dobré ráno,
Prosím vás, jsem strašná kráva, nechala jsem omylem u krabičky použitou heets, šla jsem jen pro ubrousky protože se malý probudil, vzala jsem ho a koukala jsem, že držel tu použitou heets, chyběla půlka, v puse ji měl na dasni, ale měl tu půlku v puse kde je ten tabák atd.. malý mu teď bylo 7 měsíců.. prosím, poraďte co mám dělat. Nic mu není, normálně se směje, kouká atd.. hlavně vím, že jsem totálně blbá, tak mi to prosím nepište