Afty u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
11.5.23 19:32

Afty u dítěte

Zdravím,
Dcera 6 let, od pondělí má teploty spíše teda zvýšené a dneska jsem ji objevila v puse afty. Nějaké rady co mám dělat?
Díky všem 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
11.5.23 19:44

Dcera mela cca pred rokem horecky, pak se ji horni patro osypalo afty, bolelo ji to, nechtela jist ani pit :( byli jsme na pohotovosti, ale spis z duvodu, ze si stezovala na ousko a meli jsme pred dovolenou, takze spis pro jistotu a tam nam bylo doporuceno, aby mala jedla zmrzliny, ze to ty afty ochladi a pak se naji a napije :lol: radosr dcery asi nemusim popisovat :mrgreen: a pak taky doporucill vitamin B a ja aktivne jeste koupila ustni vodu aloclair, kterou mi doporucila lekarnice a do par dni byl klid a afty pryc :)

• Citovat
  • Upravit
15
11.5.23 20:12

@Vesnickaholka Tak s tou zmrzlinou je mi jasný, ze skákala 2 metry vysoko 😂 a dekuju, zítra skočil do lékárny a optam se tam na vitamin B a co mi doporučí😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
11.5.23 21:29

@Lucka95 Na vyplach ustni vodu. Dobry byl Corsodyl 0,2 (bohuzel se uz prodava jen 0,1 ale v Polsku prodavaji i 0,2). Budou ti nutit Parodontax 0,2 ale to neni ono. To uz je lepsi Curaprox 0,2.
A na potirani Mundisal gel nebo Herbadent gel. To na chvili znecitlivi a dite se muze najist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.5.23 17:34

@cecetka dneska jsem ji to koupila tak uvidím, dekuju 😊 ale dneska jsem si všimla, vzadu u stolicek má nateklou dáseň, asi ji dorůstají stoličky, je to možné? Ze to muže byt i od toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí