Řídká stolice 8. letý syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.5.23 21:10

Řídká stolice 8. letý syn

Dobrý den, můžete mi prosím poradit. Mému osmiletému synovi se stává, že má často řídkou stolici. Nevím, zda nechtít od pediatry výtěr nebo nějaké vyšetření? nic mně už nenapadá z čeho by to mohlo být. Cca v dubnu měl 2× angínu, takže týden ATB. pak týden pauza, znovu streptokok, další ATB, nasadili jsme probiotika, ale od té doby stačí, pokud syn sní například více bonbónů rozjede mu to zase řídkou stolici. To sladké jsem vypozorovala. Dávám jogurty s kulturou, probiotika, po několika dnech se to opět srovná, například 1-2 dny dobrý a pak zase řídká stolice, zase si říkám, že sladkým to asi nebude, ale hlodá mi to, čím to může být. Alergie se nikdy nezjišťovala, ji normálně, ve školní jídelně má obědy, každý den jiné jídlo. Doma vaříme vše, plus ovoce a zelenina. Nikdy se nám takto často řídká stolice neobjevovala. Tak já nevím, může to být ještě po měsíci po těch ATB? K lékaři samozřejmě dojdu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
10.5.23 21:16

Radši bych na ten výtěr zašla, nebo minimálně jí zavolala a zeptala se jak to vidí ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.5.23 13:34

Můj syn na to jednu dobu trpěl taky. Dostával probiotika a nepomáhalo to. Už jsem chtěla jít s ním k lékaři, ale kamarádka mi poradila, že těch probiotik je hodně druhů a nemusí mu nějaká látka obsažena sednout.
Nebo jich do sebe dostává až moc. Když jí i jogurty. Vysadila jsem je a od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
12.5.23 21:38
@Anonymní píše:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit. Mému osmiletému synovi se stává, že má často řídkou stolici. Nevím, zda nechtít od pediatry výtěr nebo nějaké vyšetření? nic mně už nenapadá z čeho by to mohlo být. Cca v dubnu měl 2× angínu, takže týden ATB. pak týden pauza, znovu streptokok, další ATB, nasadili jsme probiotika, ale od té doby stačí, pokud syn sní například více bonbónů rozjede mu to zase řídkou stolici. To sladké jsem vypozorovala. Dávám jogurty s kulturou, probiotika, po několika dnech se to opět srovná, například 1-2 dny dobrý a pak zase řídká stolice, zase si říkám, že sladkým to asi nebude, ale hlodá mi to, čím to může být. Alergie se nikdy nezjišťovala, ji normálně, ve školní jídelně má obědy, každý den jiné jídlo. Doma vaříme vše, plus ovoce a zelenina. Nikdy se nám takto často řídká stolice neobjevovala. Tak já nevím, může to být ještě po měsíci po těch ATB? K lékaři samozřejmě dojdu. Děkuji

pokud je u vás v lékárně k dostání Hylac, tak zkuste - má to úplně úžasné výsledky na tyhle průjmy neprůjmy, ale většinou není nikde už půl roku k dostání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí