Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dvouleťáka (nemluví, neukazuje) a hrozně moc mi křičí bolestí z ničeho nic přes den i noc třeba dvě hodiny v kuse. Hrozně se propíná takže soudím, že jde o bříško. Má angínu a od včera bere Klacid (včera začaly také obtíže). Volala jsem doktorce a ta řekla, že se to musí dobrat. Ale mě je ho hrozně líto, holky neměla jste nějaká taky stejný problém s klacidem a bolesti bricha? Malý je autista a vše prožívá mnohem hůř než ostatní děti, to ho to takhle bude bolet celých deset dní? Nebo to je třeba jen ze začátku? Davam mu i probiotika. Asi potrebuju uklidnit nebo já nevím už sem vyrizena..
ano, je to z Klacidu, po něm bolí břicho skoro každého, a dobrat to asi musí proto, že žádné jiné antibiotika nejsou k dispozici
@stinga Achjo mě švihne. Já už nevím jak mu pomoct, nespí se přes den ani noc. Hruza.
A nebolí ho v krku? Holky měli nedávno laryngitidu a brečeli bolestí 2 dny. A k angíně může být i bolest bříška, zvracení, nemusí to způsobit antibiotika.
@mamule42 No on dostal antibiotika až po 3 dnech co měl horečky přes 40 a špatně se mu jedlo. To vypadalo že ho bolí v krku, ale teď už teploty nemá, je hravej. Akorát pak z ničeho nic se mi začne propínat a házet sebou. Myslím že to budou ty antibiotika protože do té doby než je začal brát, tak to nedělal.
Kup mi k atb probiotika, jen je musíš podávat s odstupem od atb-v lékárně poradí..
Určitě je to tím Klacidem. Měla jsem po něm taky křeče. Ale malej to musí dobrat.
@Neveee píše:
@K82 děkuju za tip probiotika má
No jo, Klacid… já k těmu taky užívala probiotika a stejně jsem trpěla jak pes…
@Neveee píše:
@Moringa to bylo po celou dobu používání atb?Ty křeče?
No, upřímně řečeno, osobně jsem to měla tak, že čím dýl jsem je brala, tím to bylo horší… navíc jsem po nich měla příšerně hořko v puse… když jsem je dobrala, tak jsem si fakt odfrkla…
@Moringa píše:
No, upřímně řečeno, osobně jsem to měla tak, že čím dýl jsem je brala, tím to bylo horší… navíc jsem po nich měla příšerně hořko v puse… když jsem je dobrala, tak jsem si fakt odfrkla…
Já v závěru úžasnou vyrážku jako bonus ![]()
@Betty MacDonald píše:
Já v závěru úžasnou vyrážku jako bonus
Uf, tak to mě naštěstí minulo…
@Moringa píše:
Uf, tak to mě naštěstí minulo…
Buď ráda, bylo to hrozný. Už mám v kartě, že Klacid ne.
@Betty MacDonald píše:
Buď ráda, bylo to hrozný. Už mám v kartě, že Klacid ne.
Tak aspoň něco pozitivního… ![]()
Ahoj holky, mám dvouleťáka (nemluví, neukazuje) a hrozně moc mi křičí bolestí z ničeho nic přes den i noc třeba dvě hodiny v kuse. Hrozně se propíná takže soudím, že jde o bříško. Má angínu a od včera bere Klacid (včera začaly také obtíže). Volala jsem doktorce a ta řekla, že se to musí dobrat. Ale mě je ho hrozně líto, holky neměla jste nějaká taky stejný problém s klacidem a bolesti bricha? Malý je autista a vše prožívá mnohem hůř než ostatní děti, to ho to takhle bude bolet celých deset dní? Nebo to je třeba jen ze začátku? Davam mu i probiotika. Asi potrebuju uklidnit nebo já nevím už sem vyrizena..