Heimstaden

Anonymní
28.8.23 15:11

Heimstaden

Dobrý den bydlím u heimstaden
Ve vchodu kde bydlím bydlela rodina s dětmi která se odstěhovala koncem června cca. a teď tam dochází od té rodiny co tam bydlela jejich známy … sousedce řekl ze ta rodina co tam bydlela ze se mají vracet do toho bytu a ze v tom bytě se děla rekonstrukce ale neustále je tam kraval ve dne i v noci hádají se bijou se…
Predevcirem jsem slyšela z toho bytu křičet ženu že on tady nebude bydlet na černo a fetovat … dala jsem anonymně udání hluk a hlasitost nepřihlášené osoby. Mají se mi ozvat do 6.9. Nevíte někdo co bude následovat? Jestli když přijde heimstaden tak ho ihned vyhodí a zabezpečení byt když tam je opravdu třeba na černo protože nemá ani označenou schránku a svítí jen v jednom pokoji bílé světlo ( asi lampa ) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17330
28.8.23 15:33

Co je heimstaden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 15:39
@Jahudka82 píše:
Co je heimstaden?

společnost, která pronajímá byty ve velkém. Bývalý Bakala.

• Citovat
  • Upravit
17330
28.8.23 17:02
@Anonymní píše:
společnost, která pronajímá byty ve velkém. Bývalý Bakala.

Aha, podle názvu jsem původně myslela, že to je nějaký typ nájemního bydlení v Německu, ale už vidim z jiných diskusí, že to funguje i u nás, bohužel neporadím a omlouvám se za OT dotaz, snad tu s tím má někdo víc zkušeností.

Příspěvek upraven 28.08.23 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.8.23 17:08

@Jahudka82 v Ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
28.8.23 17:09

@Jahudka82 To je tady u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17330
28.8.23 17:12

@Monchichik @Denisa1105 Díky, zmátl mě ten německý název. To je takový to, že splacis byt formou nájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
28.8.23 17:19

@Jahudka82 no já úplně nevím jak je to teď…původně ty byty skoupil Bakala s tím, že je v nějakém časovém horizontu odprodá nájemníkům…což neudělal a prodal to jako celek někomu dalšímu…patrně téhle firmě…takže platí dál nájem…a byty jejich nikdy nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17330
28.8.23 17:27
@Monchichik píše:
@Jahudka82 no já úplně nevím jak je to teď…původně ty byty skoupil Bakala s tím, že je v nějakém časovém horizontu odprodá nájemníkům…což neudělal a prodal to jako celek někomu dalšímu…patrně téhle firmě…takže platí dál nájem…a byty jejich nikdy nebudou…

To je dobrý teda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
28.8.23 17:37

@Jahudka82 no tady je možné evidentně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 17:38
@Jahudka82 píše:
@Monchichik @Denisa1105 Díky, zmátl mě ten německý název. To je takový to, že splacis byt formou nájmu?

ne, je to něco jako přes realitku. Je to jedno z nejdražších bydlení v oblasti. Ale je divné, že tam někdo bydlí a oni o tom neví. Vždyt ten byt už zase musí být v nabídce, chodí tam prohlídky.

• Citovat
  • Upravit
32193
28.8.23 17:42
@Anonymní píše:
ne, je to něco jako přes realitku. Je to jedno z nejdražších bydlení v oblasti. Ale je divné, že tam někdo bydlí a oni o tom neví. Vždyt ten byt už zase musí být v nabídce, chodí tam prohlídky.

No spravuje to prostě nějaká společnost, která to pronajímá, ne? Nebo to pronajímá pro tu společnost…ale lidem ty byty nikdy patřit nebudou, jak původně měly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 17:44
@Monchichik píše:
No spravuje to prostě nějaká společnost, která to pronajímá, ne? Nebo to pronajímá pro tu společnost…ale lidem ty byty nikdy patřit nebudou, jak původně měly…

ne, nebudou. To bylo pro Jahůdku, která se ptala, jestli si to platí a pak to bude jejich

• Citovat
  • Upravit
32193
28.8.23 18:08
@Anonymní píše:
ne, nebudou. To bylo pro Jahůdku, která se ptala, jestli si to platí a pak to bude jejich

jo, jasně…já to nijak nesleduju, tak nevím, jestli jsem měla úplné informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný