Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obavam se, ze bez klice nebo rozmlaceni dveří to nedas, pokud nejsi zámečník, od toho ty zamky jsou
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, ztratila jsem klic od zámku k mé sklepní kóji. Jedná se o klasický zámek. Není to akutní, proto nechci volat zamecnika. Otázka je, zda jsem schopna se dostat dovnitř do kóje a pak vyšroubovat zámek. Díky
Zazvoň na nějakého šikovného souseda s vrtačkou. Pokud ti nejde o ten zámek, tak ho odvrtá a ty dveře „odemkne“. Pochopil jsem to tak, že je tam klasická FABka.
@Anonymní píše:
Ahoj, ztratila jsem klic od zámku k mé sklepní kóji. Jedná se o klasický zámek. Není to akutní, proto nechci volat zamecnika. Otázka je, zda jsem schopna se dostat dovnitř do kóje a pak vyšroubovat zámek. Díky
Jestli to je nějaký starší zámek, tak se dá otevřít nedestruktivně, nechci tady nějak navádět, takže když se správně zeptáš na google, tak odpověď najdeš.
@Zumpa píše:
Jestli to je nějaký starší zámek, tak se dá otevřít nedestruktivně, nechci tady nějak navádět, takže když se správně zeptáš na google, tak odpověď najdeš.
Pírko na vlasy (vlásenku)
![]()