Jak vyměnit klíč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.23 10:17

Jak vyměnit klíč?

Ahoj, ztratila jsem klic od zámku k mé sklepní kóji. Jedná se o klasický zámek. Není to akutní, proto nechci volat zamecnika. Otázka je, zda jsem schopna se dostat dovnitř do kóje a pak vyšroubovat zámek. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
26.8.23 10:29

Obavam se, ze bez klice nebo rozmlaceni dveří to nedas, pokud nejsi zámečník, od toho ty zamky jsou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
26.8.23 10:33
@Anonymní píše:
Ahoj, ztratila jsem klic od zámku k mé sklepní kóji. Jedná se o klasický zámek. Není to akutní, proto nechci volat zamecnika. Otázka je, zda jsem schopna se dostat dovnitř do kóje a pak vyšroubovat zámek. Díky

Zazvoň na nějakého šikovného souseda s vrtačkou. Pokud ti nejde o ten zámek, tak ho odvrtá a ty dveře „odemkne“. Pochopil jsem to tak, že je tam klasická FABka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15728
26.8.23 10:45
@Anonymní píše:
Ahoj, ztratila jsem klic od zámku k mé sklepní kóji. Jedná se o klasický zámek. Není to akutní, proto nechci volat zamecnika. Otázka je, zda jsem schopna se dostat dovnitř do kóje a pak vyšroubovat zámek. Díky

Jestli to je nějaký starší zámek, tak se dá otevřít nedestruktivně, nechci tady nějak navádět, takže když se správně zeptáš na google, tak odpověď najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
26.8.23 19:01
@Zumpa píše:
Jestli to je nějaký starší zámek, tak se dá otevřít nedestruktivně, nechci tady nějak navádět, takže když se správně zeptáš na google, tak odpověď najdeš.

Pírko na vlasy (vlásenku) :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný