Je chyba na mojí straně? Vztah s přítelkyní bratra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.8.23 21:22

Je chyba na mojí straně?

Ahojte,
nevěřím, že zde píšu, ale nevím si rady, můj vztah se starším bráchou je zvláštní, někdy mám pocit, že mě nemá rád. teď je u nás na nějakou dobu jeho holka, pomáhá mi uklízet a vařit. když se můj brácha opil, tak na mě začal řvát, že vše udělám sama a nenechám na nic sáhnout jeho holku, že se zlobí a další nadávky, ale to nemá cenu řešit. já jsem si s ní o tom popovídala, říkala jí, že si moc vážím toho, jak mi pomáhá a že to jen neumím dávat najevo, přijde mi divné, aby uklízela vše sama. problém je v tom, že se urazí když uklízím sama a já už se cítím trapně cokoliv dělat bez ní, například ráno jsem vytirala, ona spala, viděla mě vytirat, tak řekla, že ona jde vytirat, já řekla, že to udělám, ať si dá čaj a probere, urazila se a psala bráchovi. když brácha na mě křičel, já to neřešila, dělám jakože se nic nestalo. kdykoliv se něco dělá a ona to dělá třeba blbě, tak mi je blbý jí to říct, protože jsem pak moc chytrá a celkově mi přijde, že mě nemají rádi. vím, že takové věci nepatří tady, měla bych to s nimi řešit, ale nějak se bojím jejich odezvy, přijde mi, že by se urazili ještě víc. dekuji za přečtení.

Příspěvek upraven 24.08.23 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20858
23.8.23 21:24

A brácha nemusí sáhnout absolutně na nic a ještě má dvě buchty, který se o to rvou. Dobře to má zařízený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.8.23 21:27

Holky, kupte si prosecco, dejte nohy na stůl a nechejte toho tydýta, ať pěkně maka :P.

• Citovat
  • Upravit
64985
23.8.23 21:28
@anonym225 píše:
Ahojte,
nevěřím, že zde píšu, ale nevím si rady, můj vztah se starším bráchou je zvláštní, někdy mám pocit, že mě nemá rád. teď je u nás na nějakou dobu jeho holka, pomáhá mi uklízet a vařit. když se můj brácha opil, tak na mě začal řvát, že vše udělám sama a nenechám na nic sáhnout jeho holku, že se zlobí a další nadávky, ale to nemá cenu řešit. já jsem si s ní o tom popovídala, říkala jí, že si moc vážím toho, jak mi pomáhá a že to jen neumím dávat najevo, přijde mi divné, aby uklízela vše sama. problém je v tom, že se urazí když uklízím sama a já už se cítím trapně cokoliv dělat bez ní, například ráno jsem vytirala, ona spala, viděla mě vytirat, tak řekla, že ona jde vytirat, já řekla, že to udělám, ať si dá čaj a probere, urazila se a psala bráchovi. když brácha na mě křičel, já to neřešila, dělám jakože se nic nestalo. kdykoliv se něco dělá a ona to dělá třeba blbě, tak mi je blbý jí to říct, protože jsem pak moc chytrá a celkově mi přijde, že mě nemají rádi. vím, že takové věci nepatří tady, měla bych to s nimi řešit, ale nějak se bojím jejich odezvy, přijde mi, že by se urazili ještě víc. dekuji za přečtení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
24.8.23 07:48

Tak ono zalezi, jestli se neschováš tak trochu jako tchyne, co ji neni dost dobry to, co udela mlada. Jestli se v tomto cítíš jistě, ze neprudis, tak si jen holky popovidejte, treba u lahvinky, domluvte si nějakej rozpis, ať se nepretahujete doma o koště a bude klid.
No a jestli prudis, tak se holt zklidni a nech neco na ni i za cenu, ze to nebude dle tvých osobních standardů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
26.8.23 20:29

To je zase nějaká kachna, ne? Nebo co to je, todleto? A vy bydlíte všichni v jednom bytě? Nebo s rodičema? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16938
29.8.23 08:29

Taky nechápu proč ti pomáhá, to bydlí oni u vás nebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
29.8.23 20:54

Záleží kdo je pánem domu. Ten má konečné slovo. Pokud teda nejste na nějaký společný dovolený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný