Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dělala některá z Vás si zahradní domek nebo altán? Ještě jsem nepoptávala od firem ale zaujali mě i hotové domky a asi bych si na ně i troufla sestavit. Zajímá mě cena, představuji si altán 4×4, děkuju
@krysti325 my jsme vybrali firmu terasyjelinek.cz, mají moc hezké reference a schůzka nás přesvědčila, do měsíce budou dělat terasu. Byly jsme se i podívat na terasu kterou dělali před půl rokem a spokojenost a majitelé taky, že bylo vše ok.
Dobrý den, holky kupovala jste si některá na zahradu dřevěný zahradní altán? Už jsem párkrá viděla přes plot u lidí na zahradě opravdu krásné kousky. Někdo si je asi dělal i sám, ale to rozhodně není v mých možnostech. Máte představu, na kolik může altán vyjít z kvalitního dřeva a kde ho vybírat?
Tak cena bude hodně záležet na velikosti altánu, na dřevě ze kterého bude postavený a také i na krytině na střeše. Já jsem vybírala dřevěný altán na začátku minulého roku, protože u nás na zahradě se při velkém slunci nebylo kde schovat. Vadilo mi to, a také jsem chtěla místo, kde by se dalo grilovat i v horším počasí. Vybrala jsem nakonec dřevěný altán i s montáží od chatkylemon. cz Mají jich v nabídce hodně, takže doporučuji se podívat. Nabízí je v různých tvarech, barvách i stylech. Dokonce tam mají i altány, které jsou velmi pěkně zdobené.