Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používám Persil a Formil z Lidlu. Zrovna včera jsem přemýšlela, co koupit, protože cena Persilu už se docela vyšplhala…
Peru v prášku, po gelu/kapslích nám smrdí pračka a prádlo dobře nevyperou. Značky střídám Ariel a Persil.
@Thomassss Nejlepší jsou Persil Color 4 in 1. Po těchto pračka voní a i prádlo
, ale na černé prádlo jsem je nikdy nepoužil.
Žádné jiné.. Jedině Persil Universal taky 4v1.. ARIEL nikdy nebrat. Byl jsem ve všech drogeriich a nic nevonělo tak hezky jako tyto Persil 4v1
Na barevné mam Persil, na bílé Formil z Lidlu a na cerne Perwoll, jo a na dětské Persil sensitive. Mám vyzkoušeno, že tyhle mi vyperou všechno. S cenami spokojená nejsem, ale co nadělám, než používat nějaký levný a chodit ve flekatem a zapranem pradle ![]()
@Jury7 píše:
@Thomassss Nejlepší jsou Persil Color 4 in 1. Po těchto pračka voní a i prádlo, ale na černé prádlo jsem je nikdy nepoužil.Žádné jiné.. Jedině Persil Universal taky 4v1.. ARIEL nikdy nebrat. Byl jsem ve všech drogeriich a nic nevonělo tak hezky jako tyto Persil 4v1
to je jako nějaká reklama, nebo jaký je účel téhle diskuse?
![]()
@admin
Perwoll/Woollite. Po Persilu/Arielu mivam ekzem a problemy s kvasinkami.
@Jury7 nepovolená reklama je proti pravidlám webu, prosím dajte si na to pozor.
Kristína
Jde o to, že PERSIL 4V1 to co posílám v obrázku je nejlepší, protože čistí pračku a zároveň i prádlo a NEPÁCHNE. Bohužel ariel sice cenově nejlepší VELMI ZAPÁCHÁ prádlo i pračka. Tak jsem to sem rovnou hodil kdyby hledal někdo něco co nepáchne. Tak se omlouvám a děkuji.
@Jury7 píše:
@stinga @adminJde o to, že PERSIL 4V1 to co posílám v obrázku je nejlepší, protože čistí pračku a zároveň i prádlo a NEPÁCHNE. Bohužel ariel sice cenově nejlepší VELMI ZAPÁCHÁ prádlo i pračka. Tak jsem to sem rovnou hodil kdyby hledal někdo něco co nepáchne. Tak se omlouvám a děkuji.
no divné je, že v 10.56 se ptáš ostatních, jaký prášek je nejlepší a v 11.41 vychvaluješ jeden produkt - to je podezřelé
Ariel jsem koupila nedávno taky, protože vyšel cenově líp než Persil a taky pere dobře, prádlo mi nesmrdí. Ale já moc nepoužívám kapsle, ale gely. Co se týče smradu prádla, tak ručníky, utěrky, hadříky se musí prát na 60 stupňů, jinak mi smrdí i po Persilu kapslích
.
Používáme Persil gel a Sanytol na prádlo. Pračka nezapáchá, prádlo čisté.
Dobrý den,
jaký je Váš nejoblíbenější prací prášek/gel a obecně. Co na černé a barevné prádlo?
Proč je podle vás Perwolldražší než Woolite?
Přemýšlím o nějakém pracím prášku universál nebo color, zatím mám Persil.
Potom potřebuji na černé a barevné + zkusit nějaký gel.
Děkuji