Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci vás varovat před společností Lavaro House s. r.o. s jejich jednatelem Adamem Langem v čele, jsou to zloději!! 🤬
Dejte si na ně pozor ať taky nepřijdete o financování na vysněné projekty.
Od února 2022 čekáme na dodání domku, v první vlně si jejich zaměstnanec nespočítal hmotnost jeřábu versus maximální hmotnost mostu. A to ten stejný zaměstnanec prováděl prohlídku místa v listopadu 2021, kde všechno schválil a dokonce si za to účtujou 5k! Manžel jako proaktivní pako připravil druhé místo, ale termín závozu v září 2022 nám zrušili VEČER předem telefonicky, jakože to ruší a tečka. Že si máme dům vyzvednout na tom jejich parkáči a šlus.
Jelikož domluva s něma je opravdu chabá, dne 1.8.2023 jsme odstoupili od smlouvy. To je samozřejmě pro ně taky problém a tak se nyní bezdůvodně obohacují o téměř 2mil. korun.
NEDOPORUČUJI!!!
No a co s tím? Znáte někdo dobrého vymahače 💸? 😁
@JanaJuch píše:
Chci vás varovat před společností Lavaro House s. r.o. s jejich jednatelem Adamem Langem v čele, jsou to zloději!! 🤬
Dejte si na ně pozor ať taky nepřijdete o financování na vysněné projekty.Od února 2022 čekáme na dodání domku, v první vlně si jejich zaměstnanec nespočítal hmotnost jeřábu versus maximální hmotnost mostu. A to ten stejný zaměstnanec prováděl prohlídku místa v listopadu 2021, kde všechno schválil a dokonce si za to účtujou 5k! Manžel jako proaktivní pako připravil druhé místo, ale termín závozu v září 2022 nám zrušili VEČER předem telefonicky, jakože to ruší a tečka. Že si máme dům vyzvednout na tom jejich parkáči a šlus.
Jelikož domluva s něma je opravdu chabá, dne 1.8.2023 jsme odstoupili od smlouvy. To je samozřejmě pro ně taky problém a tak se nyní bezdůvodně obohacují o téměř 2mil. korun.
NEDOPORUČUJI!!!
No a co s tím? Znáte někdo dobrého vymahače 💸? 😁
Dagmar! Ukazujete mimosmluvní náhradní patky, které jsem v rámci své hlouposti zbudoval, protože se nedostanete na smluvní, zcela vyhovující a schválené Vašim logistou. Než si po půl roce všimnul mostu…
Patky na místě určené smlouvou v příloze, červená šipka ukazuje na ony první patky
Též Vás chci upozornit, že odstoupením od smlouvy se nehledá vina kdo za to může, to až při vyplácení odškodnění - tedy daň z prodlení. Tu ignorujete, jenom nás napadáte! Já potřebuju buď bydlet, nebo peníze, ale přívézt to nejde…tak se to natahuje že?
Jejich jednatel mi sděloval, že falšuju fotografie, že zasypávám patky..děs
Vážené Dagmar Gajarský, též nesdílejté mnou zhotovené fotky na internetu, to ještě vypadá, jakobyste se tam byli podívat a navíc technickou dokumentaci TP01 splňují plně
doprava ZAPLACENA, jeřábní ZAPLACEN - já blbec jim DOPLATIL zvýšení zálohy, když měli přijet na druhé patky… no a to je textu! ala „neumím češky, nerošumím“ Víte proč? srali na to od počátku…nezájem
pro zajímavost - chtěli použít - LTM 1120 - 4.1 vs most kterým chtěli projíždět na fotografie níže. Columbusův případ…
Moooc velké srdíčko a díky, že jste mě nechali k druhým patkým tahat pojezdové panely(40kg jeden) na zpevnění příjezdu, za pronájem na jeden den 15 000,– Byli jsme to tam tahat s dcerou (3měsíce). Jo a taky vyrubat les, kořeny a pěch. Logista vše schvaloval po telefonu, že super… a 10 hodin před závozem?? doložte doložte dokažte…detaily ještě nasdílím