Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám dotaz. Co mám dělat, když si chci prát sám, ale mamka nechce? Jak ji přesvědčit?
Je mi 17 let a rád bych si pral sám.
Byl jsem ve střídavé péči a u otce jsem si pral sám. Naučil jsem se prát si, žehlit si a některé věci si sám škrobím, protože mám rád naškrobené košile a ložní prádlo.
Nyní jsem pouze u mamky a ta nechce, abych si pral sám. Dost mě to vadí, protože jsem používal ekologické prací prostředky a celkově mi voní něco jiného. Během stěhovaní jsem si přivezl vlastní koš na špinavé prádlo a mamka řekla, že neexistuje, abych si pral sám.
Rozumím jí, ale já pračku naplní plnou sám, takže si myslím, že to není neekonomické Chci jí odlehčit, navíc si ti chci sám prát.
Děkuji za každou odpovědeť😄
@Táda06 píše:
Dobrý den, mám dotaz. Co mám dělat, když si chci prát sám, ale mamka nechce? Jak ji přesvědčit?
Byl jsem ve střídavé péči a u otce jsem si pral sám. Naučil jsem se prát si, žehlit si a některé věci si sám škrobím, protože mám rád naškrobené košile a ložní prádlo.
Nyní jsem pouze u mamky a ta nechce, abych si pral sám. Dost mě to vadí, protože jsem používal ekologické prací prostředky a celkově mi voní něco jiného. Během stěhovaní jsem si přivezl vlastní koš na špinavé prádlo a mamka řekla, že neexistuje, abych si pral sám.
Rozumím jí, ale já pračku naplní plnou sám, takže si myslím, že to není neekonomické Chci jí odlehčit, navíc si ti chci sám prát.
To se musí citovat.
@Táda06 píše:
co 17letého hocha, chtivého praní, vede k tomu dnes si založit profil na webu EMIMINO a psát tu o praní???
![]()
očekáváš, že některá z nás je tvoje maminka?
Tak ji nabídni, ze budeš prát i její věci, ja bych to brala hned. Pokud by mi to ještě pak i naskákalo do skříně, o to lip. Jako prakticky, mas zřejmě prázdniny, mama v práci, co ti bránilo si vyprat, když to tak zeres? ![]()
@topazio píše:
Diskuze zavání trollem.
jo, je to jasný troll, dnes založený profil
@Táda06 za týden pakujete Tádo a nebudeš mít tolik času na blboviny
@Netopýr1 píše:
Tak ji nabídni, ze budeš prát i její věci, ja bych to brala hned. Pokud by mi to ještě pak i naskákalo do skříně, o to lip. Jako prakticky, mas zřejmě prázdniny, mama v práci, co ti bránilo si vyprat, když to tak zeres?
a naškrobit si košile, to v 17 hodně frčí ![]()
@stinga píše:
jo, je to jasný troll, dnes založený profil
@Táda06 za týden pakujete Tádo a nebudeš mít tolik času na blboviny
Ať už jdou do školy.
Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo. ![]()
@topazio píše:
Ať už jdou do školy.Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo.
ale zvláštní téma k trollení ![]()
@topazio píše:Že? Na to bych si koupila lístky do první řady
Ať už jdou do školy.Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo.
@stinga píše:
a naškrobit si košile, to v 17 hodně frčí
Možná je zakladatel jen trochu mimoň ![]()
Jaký používáš prací prášek? A škrob? A třídíš prádlo? Jakým způsobem? A na jaký program pereš? A teplota? Co aviváž? A jak sušíš?
@Jahru píše:
Jaký používáš prací prášek? A škrob? A třídíš prádlo? Jakým způsobem? A na jaký program pereš? A teplota? Co aviváž? A jak sušíš?