Praní prádla v 17

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
27.8.23 22:13

Praní prádla v 17

Dobrý den, mám dotaz. Co mám dělat, když si chci prát sám, ale mamka nechce? Jak ji přesvědčit?
Je mi 17 let a rád bych si pral sám.
Byl jsem ve střídavé péči a u otce jsem si pral sám. Naučil jsem se prát si, žehlit si a některé věci si sám škrobím, protože mám rád naškrobené košile a ložní prádlo.
Nyní jsem pouze u mamky a ta nechce, abych si pral sám. Dost mě to vadí, protože jsem používal ekologické prací prostředky a celkově mi voní něco jiného. Během stěhovaní jsem si přivezl vlastní koš na špinavé prádlo a mamka řekla, že neexistuje, abych si pral sám.
Rozumím jí, ale já pračku naplní plnou sám, takže si myslím, že to není neekonomické Chci jí odlehčit, navíc si ti chci sám prát.
Děkuji za každou odpovědeť😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
27.8.23 22:16

A PROČ přesně to mamka odmítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.8.23 22:22
@Táda06 píše:
Dobrý den, mám dotaz. Co mám dělat, když si chci prát sám, ale mamka nechce? Jak ji přesvědčit?
Byl jsem ve střídavé péči a u otce jsem si pral sám. Naučil jsem se prát si, žehlit si a některé věci si sám škrobím, protože mám rád naškrobené košile a ložní prádlo.
Nyní jsem pouze u mamky a ta nechce, abych si pral sám. Dost mě to vadí, protože jsem používal ekologické prací prostředky a celkově mi voní něco jiného. Během stěhovaní jsem si přivezl vlastní koš na špinavé prádlo a mamka řekla, že neexistuje, abych si pral sám.
Rozumím jí, ale já pračku naplní plnou sám, takže si myslím, že to není neekonomické Chci jí odlehčit, navíc si ti chci sám prát.

To se musí citovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
27.8.23 22:25
@Táda06 píše:

co 17letého hocha, chtivého praní, vede k tomu dnes si založit profil na webu EMIMINO a psát tu o praní??? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
očekáváš, že některá z nás je tvoje maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.8.23 22:35

Diskuze zavání trollem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.8.23 22:36

Tak ji nabídni, ze budeš prát i její věci, ja bych to brala hned. Pokud by mi to ještě pak i naskákalo do skříně, o to lip. Jako prakticky, mas zřejmě prázdniny, mama v práci, co ti bránilo si vyprat, když to tak zeres? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
27.8.23 22:36
@topazio píše:
Diskuze zavání trollem. :lol:

jo, je to jasný troll, dnes založený profil
@Táda06 za týden pakujete Tádo a nebudeš mít tolik času na blboviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
27.8.23 22:37
@Netopýr1 píše:
Tak ji nabídni, ze budeš prát i její věci, ja bych to brala hned. Pokud by mi to ještě pak i naskákalo do skříně, o to lip. Jako prakticky, mas zřejmě prázdniny, mama v práci, co ti bránilo si vyprat, když to tak zeres? :mrgreen:

a naškrobit si košile, to v 17 hodně frčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.8.23 22:38
@stinga píše:
jo, je to jasný troll, dnes založený profil
@Táda06 za týden pakujete Tádo a nebudeš mít tolik času na blboviny

Ať už jdou do školy. :lol: Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
27.8.23 22:40
@topazio píše:
Ať už jdou do školy. :lol: Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo. :lol:

ale zvláštní téma k trollení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9635
27.8.23 22:41
@topazio píše:
Ať už jdou do školy. :lol: Uz vidím jak puberťák škrobí a žehlí prádlo. :lol:
Že? Na to bych si koupila lístky do první řady :lol: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
27.8.23 22:42
@stinga píše:
a naškrobit si košile, to v 17 hodně frčí :palec:

Možná je zakladatel jen trochu mimoň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9635
27.8.23 22:44

Jaký používáš prací prášek? A škrob? A třídíš prádlo? Jakým způsobem? A na jaký program pereš? A teplota? Co aviváž? A jak sušíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
27.8.23 22:48
@Jahru píše:
Jaký používáš prací prášek? A škrob? A třídíš prádlo? Jakým způsobem? A na jaký program pereš? A teplota? Co aviváž? A jak sušíš?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chudák, doufám, ze odpoví, ještě se něco priucim. No doufám, ze nepoužívá susicku, to se musí hezky postaru a pak mandl? Ale to už asi nevíš ani co je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.8.23 22:50

Nakej fetis zase toto nebo cooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie