Praní prádla v 17

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.23 02:00

@admin troll

• Citovat
  • Upravit
28.8.23 05:49
@Anonymní píše:
@admin troll

A proč používáš anonymitu na nahlášení neškodnýho a i celkem zábavnýho nejspíš-trolla? :think:

Otázka pro zakladatele - jaké má sedmnáctiletý kluk jemné tkaniny k praní? Navrhnout mamce prát pro celou domácnost je bezva nápad, tos už zkoušel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
28.8.23 06:10
@Anonymní píše:
@admin troll

No a ty jsi zase zbytečný anonym. @admin - prosím odtajnit, děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
28.8.23 06:15
@Buba mara píše:
Ježíšmarjá, nemohla by mi tě maminka občas půjčit? Moje prádlo se se škrobem ještě nesetkalo, už jsem skoro zapomněla i jak vypadá žehlička :jazyk:

Moje se tedy se škrobem potkat nesmí :lol: Stačilo kdysi u babičky, ručníky a utěrky, prý se tak rychle nezašpiní - souhlasím, protože vůbec nesají a jsou navíc tvrdé.

Pro zakladatele, pokud nebydlíte mimo civilizaci, tak existují i veřejné prádelny. Přijít mi dítě s tvým systémem praní, tak nadšená taky nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65125
28.8.23 07:01

Bych chtela videt, kdyz to pradlo tak strasne tridi, jak sam zaplni na kazde prani celou pracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.8.23 07:06
@vokishka píše:
Bych chtela videt, kdyz to pradlo tak strasne tridi, jak sam zaplni na kazde prani celou pracku.

Třeba je jak můj muž. Ten nosí převážně černé, tmavě šedé, tmavě modré věci. Naši velkou pračku klidně zaplní tímhle sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
28.8.23 07:26

Tak leda prát v době, kdy mama není doma - zapnout pracku před odchodem do školy, a po příchodu do hodit do susicky a neprovokovat s tím na susaku :mrgreen:

Nebo si najít nějakou jinou rutinu, která by ale nerusila tu její. Třeba pokud zapíná ona pracku na ráno, tak zapínat na noc a ráno sušit.

A třeba ji chybí nějaké kusy, aby naplnila celou pracku a pak pere jen po pulkach a to ji štve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
28.8.23 07:29
@broskvová zmrzlina píše:
A proč používáš anonymitu na nahlášení neškodnýho a i celkem zábavnýho nejspíš-trolla? :think:Otázka pro zakladatele - jaké má sedmnáctiletý kluk jemné tkaniny k praní? Navrhnout mamce prát pro celou domácnost je bezva nápad, tos už zkoušel?

Tak umim si představit nějakýho hipstera, co nosí třeba vlněné svetry, ponozky, natelniky, trička, hedvábné šátky… :lol: někteří mladi nosí i takovy ten prvorepublikovy styl, taky už jsem je potkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
28.8.23 07:33
@vokishka píše:

Můj manžel by to taky dal. Světlé věci nenosí a tm. červená, tm. zelená se klidně můžou přihodit k černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.8.23 07:54
@Anonymní píše:
@Táda06 nechodíš náhodou na hotelovku? Mám jednoho takového spolužáka na jazyky… :mrgreen: Neustale košile, kalhoty, občas sako a nám se to líbí. :) Jinak zkus si s maminkou v klidu sednout, vysvětlit a domluvit se třeba, že se budete střídat.
Chápu, že nechce, abys se ji pletl do domácnosti, ale nejsi malé dítě a měla by tě respektovat.
Když děláš doma něco jiného, třeba si uvaříš, tak jí to také vadí?

Ne nechodím. Chodím na gympl a pracuji jako průvodce na zámku, takže košile nosím hodně. Jinak, když něco dělám, tak většinou nic neřekne. Chci jí zlehčit, máme doma teď mimčo, tak je všehovšudy co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.8.23 07:56
@Semtex píše:
Tak leda prát v době, kdy mama není doma - zapnout pracku před odchodem do školy, a po příchodu do hodit do susicky a neprovokovat s tím na susaku :mrgreen:

Nebo si najít nějakou jinou rutinu, která by ale nerusila tu její. Třeba pokud zapíná ona pracku na ráno, tak zapínat na noc a ráno sušit.

A třeba ji chybí nějaké kusy, aby naplnila celou pracku a pak pere jen po pulkach a to ji štve :lol:

V baráku je nás 5, takže prádla je plno. Většinou peru, když máma nemil doma, abych zachoval milr v domácnosti😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
28.8.23 07:59
@Táda06 píše:
V baráku je nás 5, takže prádla je plno. Většinou peru, když máma nemil doma, abych zachoval milr v domácnosti😅

No jestli mate barak, třeba by se vesla druhá pracka - tvoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koneckoncu já mám dvě pračky v baráku standardně, setri mi to čas a najednou zvládnu prádla více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.8.23 08:00
@broskvová zmrzlina píše:
A proč používáš anonymitu na nahlášení neškodnýho a i celkem zábavnýho nejspíš-trolla? :think:Otázka pro zakladatele - jaké má sedmnáctiletý kluk jemné tkaniny k praní? Navrhnout mamce prát pro celou domácnost je bezva nápad, tos už zkoušel?

Mám spíše svetry, ty nosím často do práce, samozřejmě v zimě převážně. Jinak nic jemného spíše nemám.
Děkuju; vyzkouším. Mamka nechce, abych s ní o něčem diskutoval, tak to bude složité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.8.23 08:04
@vokishka píše:

Já pro sebe jsem nepral každý týden, ale 2× za 14 dní, abych tu pračku naplnil. Oblečení mám plno, takže není potřeba tak často prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33541
28.8.23 08:08
@Táda06 píše:
Já pro sebe jsem nepral každý týden, ale 2× za 14 dní, abych tu pračku naplnil. Oblečení mám plno, takže není potřeba tak často prát.

No a v čem je teda problém? Dávej si svoje věci zvláštˇ, a jednou za 14 dní si to vyper a hotovo. Nějak nechápu, co na tom tvojí mámě může vadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný