HEIpark Tošovice zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
HEIpark Tošovice
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na zkušenosti s výletem do HEIpark Tošovice s dětmi? Stojí to opravdu za to, nebo jak se občas stává - mnoho povyku pro nic? Ta bobová dráha je od kolika let, nevíte? Moc děkuji za názory. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to boží. Jeďte. Kamarádka byla na bobové dráze se 4 letým dítětem (moje dcera se bála). Fakt jsme si to tam užili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddlen píše:
Je to boží. Jeďte. Kamarádka byla na bobové dráze se 4 letým dítětem (moje dcera se bála). Fakt jsme si to tam užili.
Asi to chce ale počkat na sušší počasí že? Aby nebyly skluzavky mokré i ta dráha… zas na druhou stranu já nemusím akce, kde je spousta lidí, což při zamračeném počasí asi nebude,… na web stránkách jsem četla něco o kartách za body či co, ale nikde ani slůvko o tom jak se vyřizuje atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ram pokladna, kde se karta vyřizuje, za určitý poplatek tam nabiješ bodů kolik potřebuješ a při vstupu na jednotlivé atrakce si nody z karty odečítáš. Dětské lanové centrum se platí zvlášť 50 kč, tam si dcera nejvíc vyhrála. Jako suché počasí je důležité, jsou tam skluzavky, trampolíny,… My jsme tam byli 5 hodin a neměli jsme dost. Jinak my tam byli o prázdninách a lidí bylo dost, ale tím jak střídáš atrakce to člověku nepřijde, všude jsme se pohodlně dostali, žádný stres. Ale doporučuju přijet ráno, to tam je liduprázdno. Jinak jídlo v restauraci je celkem dražší, tak jestli nechceš výdaje navíc, berte velkou svačinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.