Restaurace v Praze pro oslavu narozenin

82
12.9.14 11:37

restaurace v praze pro oslavu narozenin

Holky, chystám narychlo oslavu narozenin v hospodě v Praze pro pár kamarádů. Chtěla bych něco ve stylu pro mladé, kde by se dalo i dobře najíst. Žádnou zaplivanou knajpu nebo naopak nějaký nóbl podnik, neee. Nejlépe, kde třeba od 22. hodin hraje i nějaká live hudba ve stylu Beatles apod.
Díky moc za tipy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1865
12.9.14 11:41

A v jakém cenovém rozpětí? Dražší, levnější, do jaké částky se za jídlo a pití chceš dostat? Centrum, periferie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.9.14 11:46

www.ambi.cz

vyber je dost siroky :palec:

• Citovat
  • Upravit
731
12.9.14 11:48

Velmi dobrou zkušenost mám tady - http://www.zlatecasy.cz/, jak s hudbou nevím, to se musíš zeptat, co že tam pouštějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.9.14 11:51

odpově´d

Centrum, jídlo cca 150 - 200 Kč. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
12.9.14 11:59

Marina Grosseto, La terrase, Pod Pekařkou, Back Doors, Občanská plovárna (dražší), Port 62 (není úplně v centru - Praha 4), Kogo, Ambiente. Ve většině ale není hudba, to se budeš muset zaměřit na kluby.
Vím, že se hraje v Back Doors, ale nevýhoda je, že si zase moc nepopovídáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.9.14 12:13

díky

Děkuju moc za tipy, určitě něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
12.9.14 12:29

James Dean… Je to dražší, ale má to atmošku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.9.19 19:38

Krásný večer ženy, poraďte mi prosím restauraci pro oslavu narozenin tchyně. Ráda bych něco lepšího (prosím ne Ambi), v létě ji bylo 65,nic nechce tak ji chceme aspoň vyvést do poradny restaurace. Napadl mě Alcron (ale prý se zhoršil, tak kdyby někdo aktuálně věděl), restaurace Pod zámkem v Průhonicích nebo U Matěje (Jan Punčochář). Jdeme s tchyni tak ne žádný fusion restaurace, ani mořské plody, SOHO atp.. Klasika, aby hned v začátku nedošlo k faux pas kdy nebude vědět co to je, případně bude chtít rovnou odejít.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
5.9.19 19:54

@Natálka26 Bistro hotelu Grandior, Theatro v Karline povazuji za skvele v pomeru cena/vykon. Atrea je nova, prekvapi cenami vzhledem k prostredi, ale co se jidel tyka, jeste bych rekl, ze se trochu hledaji. Imperial je klasika, ktera nezklame. Stejne tak Next door, ale tam byva rusneji. Dal z centra Machovka. S bonusem pritomnosti hercu z okoli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.9.19 20:02

@Premek_Orac Neznas Kolibu (Rotzyly)? My tam už dobu nebyli, ale tam bych tchýni vzala s klidem (teda, já ji tam vzala).

@Natálka26 Doporučila bych Kolibu na Roztylech, je to kousíček od metra a mojí tchyni sr tam moc líbilo. :mrgreen: Ale už nebydlíme v Pze, tak nevím, jak fungujou dneska. Ale dřív super, snad jim to vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.9.19 20:13

@Premek_Orac @TRG

Děkuji na oboje kouknu. Kolibu znám, ale byla jsem tam naposledy tak před 10 lety, tudíž vůbec netuším jak na tom teď jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
5.9.19 20:36

@TRG Bohuzel ne, Roztyly nejsou muj rajon. Tim je jednicka a Karlin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
5.9.19 20:43

@Premek_Orac To jsem si tipovala. :mrgreen: To byval i mun rajon, dokud jsem se neodebrala na tu krasnou dlouhou placenou dovolenou s detickama. 8) (P. S. Obcas jsem ironicka, sarkasticka, pripadne se uchyluju k cernemu humoru.) (P. P.S. Chran me ruka dopln jmeno oblibeneho - nejspis liberalniho - ekonoma, abych si stezovala na podminky materske a rodicovske v CR. Hanba a ruka trhu by me kdyztak snad fackovaly.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
5.9.19 21:25

@Natálka26 v průhonicích jedině Grosseto, moje srdcovka s fantastickým servisem :mrgreen: jinak obecně chcete spíše českou kuchyni? Pak ten Punčochář bude dobrá volba. Nebo Pork`s, V zahradě, La Gare francouzská, nebo pecka s výhledem je kampa park, nebo mlýnec. Vše tedy dražší. Pak určitě studna - terasa u zlaté studně. Nebo grosseto marina, taky krásnej výhled na hrad. Na burger dish, ale to asi nebude ono. Záleží co má tchýně ráda? Next door taky super, nebo pro mě velký překvapení je MG v boleslavi, ale tam je to taky spíš zážitková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.