Helm&nagel práce online

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
19.6.24 19:24

Helm&nagel práce online

Máte, prosím, někdo zkušenost s prací pro Helm & nagel? Jedná se o práci online, jde o fiktivní nákupy a následné vyplácení provize. Zajímalo by mě, zda to funguje, jestli opravdu jde získat nějaké peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.6.24 07:58

Ano bohužel mám v žádném případě se vůbec nezapojovat, výdělek to určite ne budou jen vás podělavat o peníze, děláte objednávky a mezi tím vám kolikrát padne balíček sice hezké že u nich jako výhra, leda tak prd hned je to taková ibjednavka ze tam musíte nahrát své peníze 🤦‍♀️ mě takhle podělaly o 28 000,– a teď zase po mě chtějí poslat 65 000,–! Nepokračuji v tom a už ani nechci a snažím se zjistit že snad od nich nebudu mít nějaké zle a nebo finanční dluh někde 🙏 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.6.24 08:20

@Klááruš takže jste nedostala nikdy nic vyplaceno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.24 08:26

Ano dostala ale jen 3600,– a co to je? Vůbec nic jen jsem se nechala podělat o ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.6.24 08:46

No jasný, to je fakt blbý. Děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.24 12:11

@Klááruš také mě zajímá! Je to tedy tak, že se postupně zvyšují ceny za balíčky a vy si na účet musíte posílat vlastní, čím dál větší peníze? A nějaké provize jste tedy dostala vyplacené? S tím problém nebyl? Ani s převodem krypta? Jsem v tom úplný nováček a popravdě by mi momentálně stačilo vydělat reálně třeba dva tři tisíce - což se jeví jako možné, akorát tam musím nahrát 1300,–. Mám strach, abych o ně nepřišla…

• Citovat
  • Upravit
20.6.24 13:11

To jste v začátku, já prvni hru také musela vložit za ten balíček 1300,– ale pak další mě tam Sletělo 28000,– a abych ji mohla dohrát tak těch 65000,– protože další balíček. Jako jestli na to mate finance a nevadí vám ze se vám už nikdy nemusí vrátit tak v tom pokračujte ale bohužel jsem toho našla více a někteří psali ze vyplácené to už nedostali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.24 11:58

Podvod jako vyšitý

Pravděpodobně z Indie (podle nadávek, které začal používat).

Už od první chvíle to neslo známky podvodu, ale říkal jsem si, že dokud nebudou chtít dobít nějaké peníze budu v tom pokračovat.
Najednou jsem musel poslat $50 (byl jsem -48,99) s tím, že pak dostanu provizi celkem za $200.

Začal jsem se kroutit a snažil o domluvu, aby to dobili za mě, že jim to pak vrátím (když jsem měl dostat 200). To prý ale nejde, kdyby to vedení zjistilo, tak ho vyhodí.
Pořád jsem odmítal, tvrdil, že o práci nemám zájem, ale snažil se mě pořád přesvědčit a ujišťoval, že ty peníze dostanu.
Nakonec se odkopal, začal mi nadávat do rodiny, až si mě na WhatAppu zablokoval.

Buďte opatrní a nikdy nic nikam neposílejte. A už vůbec ne kryptoměny, které nejsou dohledatelné.

EDIT: registraci jsem prováděl na https://upwork-cz.site/
Jako osvětu doporučuji YT kanály: Scammers Payback, nebo Jim Browning

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.24 11:51

@Klááruš dobrý den, a řešila jste to nějak s policií? Nebo dá se to vůbec nějak řešit aby jste peníze dostala zpět? Já tam poslala přes 40.000,– a zpět jsem nedostala už nic protože mi tam skočil balíček na 128000,– :D tak se informuju jestli se to dá nějak řešit aby se ty peníze dostaly zpět ke mě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat