Hledat práci - přes agenturu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Máš profil Linkedin? Myslím, že se teď hodně využívá. Mě přes něj chodí často nabídky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes agenturu, nebo agenturní zaměstnání? Protože jistě jsou firmy, co třeba hledají vysocekvalifikované a obtížně sehnatelné pracovníky na vyšší managerské posty, IT na nějaké vyšší úrovni a tak.
Tady je zajímavá informace, že pracuješ od školy, ale co to znamená? 3 roky, 30 let?
Pracovat přímo pod majitelekou- taky trochu záleží, co je to za firmu, obor, velikost- od tebe to jsou nic neříkající informace.
Klasické „agentury“ práce jsou super na lovení lidí do skladu a tak… nějaké vyšší pozice jsou stejně většinou na doporučení a přes výběrko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, od dokončení školy pracuji v jedné menší firmě, kde jsem se postupně vypracovala a nyní pracuji přímo pod majitelkou - nemám už kam růst. Začala jsem tedy přemýšlet, že bych si našla jinou práci, ve stejném oboru, ale ve větší firmě. Prošla jsem si inzeráty na pracovních stránkách, ale moje pozice tam nikde nebyla (jsem nyní na vedoucí pozici v administrativním oddělení). Napadlo mě, že je to kvůli tomu, že na vyšší pozice se vždy berou lidi „zevnitř“, ale kamarádka mi řekla, ať ještě zkusím práci přes agenturu. Jen úplně nevím, jak začít, kde a podle čeho vybírat.
Byla bych moc ráda, kdybyste se podělili o jakoukoli zkušenost při hledání práce přes agenturu a jestli myslíte, že je šance se dostat na vyšší pozici zvenku nebo jestli budu muset začínat zase odznova?
Díky moc!