Hemagel - zkušenosti

Anonymní
19.9.12 11:49

Hemagel zkušenosti

Dnes jsem si vyndala stehy( podotýkám jsem zdravotník a bylo to po dohodě) po laparoskopii… u pupku se mi to, ale vůbec nelíbí, mám to všité jakoby dovnitř. Přemýšlím, že to namažu hemagelem…jsem 6 dní po operaci. Kdy jste poprvé namazali hemagelem vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
19.9.12 12:12

Dcerka teta neměla ránu sešitou, ale měla ji škaredě rozšklebenou. Druhý den jsem hned ráno naklusala pro hemagel a nemůžu si ho vynachválit. Pěkně se jí to zatáhlo a hlavně se to vše rychle zahojilo.Sice zůstala na tvářičce menší jizvička, ale jinak je vše pěkně zahojeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
19.9.12 12:35

Já po sekci používala Flemigel (je to stejné a levnějš)a krásně jsem se zahojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
19.9.12 12:46

My na doporučeni DR davaly do otevřené rány flamifel je to samí jak hemagel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.9.12 12:50

Dávala jsem na zanícený kousíček po vypadlém stehu - po císaři. Jo, docela se to zatáhlo rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.9.12 12:51

Flamigel-Hemagel.. prostě mokré hojení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
9.11.12 13:53

Ahoj holky, na předporodním kurzu jsme měli přednášku o hemagelu, že je to dobré na ránu po císaři a na poporodní poranění a mazání popraskaných bradavek. že se to nemusí ani smívat, že to dítě může klidně slíznout :nevim: Ale přípravek je teda šíleně drahý. Na internetu jsem našla cenu skoro 500,– za 30g. A vy tady píšete o flamigelu. Dá se používat na poporodní poranění a bradavky taky? :nevim:
Slyšela jsem na bradavky i o bepanthenu, ale tem na kurzu celkem zkritizovali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bobik39
30.12.12 10:57

Opar

Já ho měla na opar a do třech dnů jen malí stroupek.

• Citovat
  • Upravit
24
4.6.13 15:22

Ahoj holky, co tak atopický ekzém a hemagel? má někdo zkušenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
20.3.22 17:30

Ahoj, oživuji téma - lze dát Hemagel ročnímu děcku na prasklý ret? Už jsme zkoušeli Bepanthen, Sudocrem, genciánku, dětský lůj a pořád špatné. Aktuálně se dcerce klubou zuby a navíc má rýmu, kterou musíme odsávat, takže tím, jak pořád všechno ožužlává a jak řve během odsávání, tak jí to neustále znovu praská. Už to má víc než týden. Má někdo zkušenosti? Nebo co zabralo u vás? Díky moc, jsem z toho fakt nešťastná, že se jí to pořád nehojí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí