Hematom 7cm - zkušenosti?

3
29.6.25 11:14

Hematom 7cm

Ahoj holky, ležím již 4 den v nemocnici, jsem cca 10tt a mám 7cm hematom u děložního hrdla. Je tu někdo, kdo měl takhle veliký a na začátku, když mimi je fakt ještě drobeček? Doktoři mi moc šancí nedávají a já se snažím samozřejmě být v klidu a nestresovat se ale furt hledám zkušenosti ostatních maminek, protože to jediné mně uvádí do obrazu. Včera ráno na kontrole mírné zlepšení v tom smyslu, že hematom se tlačí ven, dnes zase mírné zhoršení. Případně jak já tomu sama v nemocnici můžu pomoct? Snažím se ležet na levém boku, dojít si max na záchod, hodně piju, jinak mi dávají ascorutin a dycinone, pak dostávám železo kvůli krvinkám. Dneska mi doktorka opět řekla, to co slyším každý den, nemáme žádnou jistotu, srdeční akci tam máme, hematom se moc nemění. Je tu někdo, kdo měl hematom takové velikosti hned při začátku? Prosím fakt ženy, které měly 5cm +, 2-3cm tu vůbec neřeším. Případně jak dlouho trvalo, než se to překlopilo trošku do pozitivních zpráv?
Děkuji moc❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
29.6.25 11:46
@Eliska635 píše: Více

Tady nějaký příběh: https://www.nedoklubko.cz/…-jak-dopadl/
Sama zkušenost nemám, ale chápu, že je situace fyzicky i psychicky náročná a přeji hodně štěstí, ať vše dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
29.6.25 12:06

Ahoj. Měla jsem taky velký hematom od začátku. Už po termínu ms jsem začala dost krvácet a nevypadalo to moc dobře. Byl vidět váček a kontrolovali hladinu hcg. Doporučuju hodně ležet. Teď jsem ve 21tt a krvácela jsem celý 1. trimestr, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.6.25 12:30

@Martinamimi1 ahoj, také jen ležím, maximálně si dojdu na wc a trošku projdu po pokoji, protože střeva mi také pak dávají zabrat🙄 dostala jsem od doktorky povoleno jít na 10 min ven na vozíku ať můžu aspoň na vzduch a trošku nabrat pozitivní energie ze sluníčka. Také moc držím palce ať máš zbytek těhotenství v klídku. Jinak už bez potíží?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.6.25 06:35

@Eliska635 ano ohledně hematomu a krvácení je to už vše dobré 😊 děkuju. Hodně mi ale od začátku tvrdne děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.6.25 08:33

@Martinamimi1 tak vám přeji moc štěstíčka❤️ mě dneska pouští do domácí péče, hematom se trošku zvětšil, 8×4cm a jsem 10+3tt, tak snad to zvládneme😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
30.6.25 21:03

@Eliska635 věřím, že ano. Snad hematom odejdenebo se vstřebá a nebude to zlobit. Držím moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí