Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak konečně srdecni akce ale udělal se hematom kolem delohy cca 2cm. Dneska jsem slabé krvácela.
Měla jste někdo podobný hematom a vstrebal se a bylo vše okay?
Dle doktorku se prostě uvidi a můžeme jen čekám dala mi utrogestan a Magnesium.
V jakém si týdnu? Nejlepší by bylo, aby sis vzala volno a doma jenom ležela a nic nedělala, když by se uvolnil celý hematom, tak bys mohla o prcka přijít. Při krvácení jdi raději vždy na kontrolu, podle UTZ je miminko ještě malé, takže je to fakt buď a nebo.
@Blanka991911 teď jen ležím, chlap zůstane doma a budem doufat.
Teď 7+2
@Mykhaila17 píše:
@Blanka991911 teď jen ležím, chlap zůstane doma a budem doufat.
Teď 7+2
@Mykhaila17
Jo, chlap ať dělá vše za vás, zkuste ze začátku radši ani moc nechodit a když už tak jen po rovině, žádné schody, prostě klid na lůžku a uvidíte. To už máte probíhající osmý týden, to by už snad mohl prcek zvládnout. Držím pěsti.
Za jak dlouho máte další kontrolu?
@Blanka991911 mockrát děkuji, jste moc hodná
jdu příští týden 20.2. a pak znovu 1.3., u prvního to bylo vše bez problémů a ted tohle, tak snad je to bojovník a zvládneme to.
Chodím jen na záchod,
@Mykhaila17 píše:
@Blanka991911 mockrát děkuji, jste moc hodnájdu příští týden 20.2. a pak znovu 1.3., u prvního to bylo vše bez problémů a ted tohle, tak snad je to bojovník a zvládneme to.
Chodím jen na záchod,
@Mykhaila17
To je dobře, šetřete se. On ten hematom může někdy vzniknout, někdy třeba i z fyzické námahy a někdy i později v těhu, to pak není takové riziko, protože je prcek větší, ale takhle malého by mohl hematom kdyby se uvolnil celý stáhnout s sebou pryč. Za týden asi nezmizí, ale na začátku toho března už by to snad mohlo být dobré. Držím pěsti. A hlavně klid a odpočinek.
@Mykhaila17 jak to dopadlo na kontrole? Měla jsem to dost podobné, dostala jsem ascorutin, progesteron a klidový režim. Na další kontrole za 14 dní jiná doktorka už žádný hematom neviděla… tak doufám, že u vás to dopadlo podobně ![]()
@Hedvika33 posunul se trochu dolů, nezmensil se nějak razantně ale miminko roste jako z vody místo 8+2 odpovídal 8+6. Krom trochu hnědého špinění jsem ale nekrvacela. V úterý jdu znovuy to to bude taky přesně 14 dnů, tak uvidíme co se bude dít.
Dvakrát. Byla jsem i v nemocnici, ale vstřebalo se to. Chce to klidový režim, až do třetího trimestru jsem směla jen na WC a do koupelny. A zadek rozpíchaný od injekcí. No, není to někdy jednoduché. Držím palce.