Hematom nad plodem

172
8.5.15 18:40

Hematom nad plodem

Ahoj, holky…vcera mi doktor nasel hematom nad plodem. Rekl ze se vajicko odlucuje…ze mi ho hematom muze odloupnout..ale ze se take muze vstrebat. Co si o tom myslite vy? Mam nejakou sanci z se mimi udrzi kdyz je hematom nad plodem?? Zatim nekrvacim, beru utrogestan a lezim v posteli. Vubec nekrvacim. Jinak jsem dnes 5+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.5.15 18:43

@lensom máš šanci poměrně velkou, hematomy se většinou vstřebají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
8.5.15 18:46

Na začátku druhého těhotenství jsem měla hematom 2× větší než miminko. Udrželo se. Na další kontrole bylo hematomů cca 8, kolem miminka. Všechny se vstřebaly a pokračujeme směle dál už bez hematomů.

Šance určitě je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.5.15 18:49

Ale je nad plodem, tak mam hrozny strach..je to nase vytouzene prvni miminko..snazime se o nej uz hrozne moc dlouho…dekuji holky…snad to zvladnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 18:53

@lensom to je fuk, to umístění.. nemusí to znamenat vůbec nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.5.15 19:05

Dobre, dekuji..ale mam strach-..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
8.5.15 19:23

Šanci na udržení určitě máš. Ale jak to dopadne, to ti nikdo nezaručí… Taky jsem měla hematom, byl teda pod miminkem, krvácela jsem dvakrát masivně a průběžně jsem trochu krvácela od 7. týdne až do 16. nebo 17. tt. Nevěřila jsem, že těhotenství může takové krvácení přežít a už mám v břiše dvoukilového chlapečka.
Držím palce, nic jiného se dělat nedá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
8.5.15 19:26

@lensom Neboj, hlavně se tolik nestresuj. Já čekám dvojčátka a měla jsem ty hematomy dva a jeden se uvolnil a to jsem krvácela a druhý vstřebal a teď už ve 30tt a miminka jsou v pořádku obě :hug:. Dřím palečky ať máš pohodové těhotenství :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.5.15 19:30

Taky jsme měli hematon v 6tt a měl 4 cm, podle mimca obr, 5 dni v nemocnici a potom cca do 12 týdne klidový režim než se hematon vstřebal, ale opravdu jen lezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.5.15 19:48

Opravdu jen lezim..pouze jsem dneska byla pro mazela v praci..a to je cca 15km. A hned zase do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
8.5.15 21:12

Já jsem si hematomy v tomto období taky užila, krvácela jsem opravdu hodně, myslela jsem si, že to nemůže dobře dopadnout…a teď mi tu spinkají dvouletá dvojčátka. Takže žádný strach, ono se to vstřebá!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí