Hematom v děloze + bílý výtok

2473
23.2.15 15:34

Hematom v deloze + bily vytok

Ahoj maminky, jsem tady nova tak snad me přijmete mezi sebe.
Mám doma dva šikovně kluky a na cestě třetího muminka.
Ale před třemi týdny mi zjistili hematom nad plodem, byla jsem týden v nemocnici kvůli krvaceni, beru léky, mám přikázaný klid na lůžku.
Dva dny již nespínim tmavou krvi ale mám úplně bílý výtok.
Myslíte ze je to dobře znamení ze snad se ten hematom vstřebal?
Myslíte ze to jde aby byl tak rychle pryč? Ve středu mám kontrolu + genetické testy ale jsem nervózní do středy daleko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6100
23.2.15 15:46

Ja teda nevim. Taky mi po spineni zjistili hematom. A ted m bily vytok, ktery beru jako dobre znameni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 16:34

Ahoj, tak jak to dopadlo?? jsem na to aktuálně obdobně..

• Citovat
  • Upravit
2473
18.4.15 16:46

Dnes jsem 20tyden a vše v pořádku. Hematom zmizel a mimi roste jak z vody. Držím palecky at stě v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.15 16:59

Tak to je supr!!! Moc gratuluji a doufám, že budu následovat stejný pozitivní vývoj!!

A bude to do třetice holčička? ;) Taky čekáme třetí.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
18.4.15 17:12

Ne ne opět chlapecek :P :hug: a co čeká té vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.15 17:16

To ještě nevíme..jsem ve 12.tt..za týden bychom měli jen do Budějovic (snad ta cesta autem nebude vadit), tak tam nám určo řeknou..jsou tam šikovní ;) Ale podle citlivých prsou a toho hematomu bych tipovala taky chlapečka..babské rady :) :) Což by ale byl supr bonus, máme dvě holčičky ;) Hlavní ale je, aby bylo vše OK!! A abych nemusela dlouho jen ležet.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
18.4.15 19:43

Já ležela celkem tři týdny a hodně to pomohlo. Naštěstí jsem krvacela jednou a pak asi pres měsíc spinila. Ted už tam nic nemám. Brala jsem utrogestan a ještě jedny prášky ale už si nevzpomenu na název.
Jízda autem určité neublíží jen na sebe dávat velký pozor. I když již se dvemi dětmi je umění odpocivat :think:
Ale držím palecky at vše dopadne dobře. Hlavně myslet pozitivne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.15 19:51

Moc děkuji!! Snažím se, přesvědčuji..ale je jasný, že někde vzadu mi to nedá.. Já zakrvácela jen jednou, malý panák čerstvé krve..a vyšla sraženina..lekla jsem se, že je to placenta :-/ Bylo to přesně 11+0..díky tomu se dr. podrobně zaměřila na UZ a našla ještě jeden hematom, 3× 0,5cm pod plodovým vejcem..beru utrogestan a askorutin a listovku..dva dny poctivě ležím, děti jsou u babiček, manžel je taky bezva.. V pondělí mám kontrolu.. Do toho okamžiku nic a od toho okamžiku taky nic..a první dvě těhu úplně v pohodě. Ale právě, že taky sleduji ten bílý výtok, proto mne zaujal váš příspěvek (samozřejmě jsem pročetla za ty dva dny snad úplně všechno ;) ).. Samozřejmě, že mimčo je na prvním místě, ale upřímně - nechtělo by se mi ležet a vůbec nic nesmět dělat zbylý půl rok..bylo by mi líto holčiček..a štvala by mě domácnost.. Ale co, některé maminy musely proležet celé těhu a taky už měly děti..a zvládly to.. A já věřím, že na tom budu jako vy ;) Za dva, tři týdny bude vše OK a pak pohodové těhu až do porodu!!! :D :D

Moc děkuji za ochotu reagovat i takhle zpětně!! Ať se daří a já se ještě ozvu..slibuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
18.4.15 20:07

Prosím prosím tykani :kytka:
Beru za slovo ze se ještě ozve s, budu moc rada, hlavně info jak dopadla kontrola. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.4.15 20:22

Beru ;) A určitě se ozvu..a napíšu i za týden, jestli je to teda ten kluk ;) ;) Pak už snad nebude potřeba nic řešit..max.,až si napíšeme, že už máme drobečky v náručí :D :D :D Ještě jednou moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.4.15 12:04

Ahoj holky, přidávám svojí zkušenost… v 15tt jsem začala silně krvácet, v nemocnici si mě nechali kvůli hematomu 1,5×1 cm, když mě po 5ti dnech propouštěli, už jsem ani nešpinila a hematom nebyl. Za týden u gyn. na kontrole po hematomu ani památky. Druhý den jsem začala špinit a dr si mě objednala za týden na další kontrolu, kde byl hematom 5×2cm. Takže ležet, ležet, ležet. Za dalších 14dní kontrola, hematom 4×1cm, naštěstí se začal zmenšovat, ale režim stále stejný, ležet, ležet, ležet. Teď budu začínat 22tt a k posteli jsem snad už přirostla :lol: je to šílené!!! za týden jdu na kontrolu, tak doufám, že už tam nebude. Na druhou stranu, když vím, že týden potom, co hematom zmizel se mi udělal znovu a tak velký, tak mám strach, protože se to může kdykoliv opakovat. Jsem zvědavá, jak zbylé 4měsíce budou pokračovat :nevim: jsem z toho nešťastná a zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.4.15 12:11

Ahoj, já jsem ve 12.tt..a dnes ráno na papíře lehce růžovou :( Pak už nic.. Lezení je otrava, ale jestli pomůže, musíme ti zvládnout.. Mě spíš vadí to, že už mám doma dvě holčičky a nemůžu vůbec nic :( :( Tak snad se to srovná a budeme se mít dobře, hm?!!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
19.4.15 12:29

Já jsem takhle malinko špinila asi 2 týdny a pak to přestalo. teď už nešpinim vůbec, i když tam hematom je. Dr. říkala že se to čistí od toho krvácení, ono to brzo přejde :) Ty se máš, že máš dvě holčičky :kytka: My jsme hrozně chtěli holčičku a je to kluk :lol: já loni o první přišla (zamlklé těhu) a teď mě zase straší potratem, kvůli hematomu, ale věřím, že to bude dobré. Nenašla jsem na netu snad žádný případ, že by někdo o to přišel kvůli hematomu. To zvládneme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.4.15 12:35

Jj, taky jsem se dočetla, že to bývá mnohdy zdlouhavé a otravné, ale většinou se šťastným koncem!!! Musíme doufat, věřit :hug: A jestli čekáš kloučka (my bychom si ho teď moc přáli) a vydržel, tak už vydrží ;) Chlapi jsou citlivky..ale když už, tak už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí