23. tt a 11kg nahoře!

Anonymní
22.2.15 20:14

23tt a 11kg nahoře!!!

Holky, jsem zoufalá, čekám druhý, u první jsem celkem přibrala 30kg, naštěstí jsem to do roka shodila všechno..jde o to, že u druhýho jsem to tak nechtěla, ale už to vypadá, že to dopadne stejně, už sjem dostala vynadáno i na gyndě, že bych si to měla hlídat, jiank, že mě někam pošlou…ale fat nevim kam?? na odtučňovací tábor? Jde o to, že měřím 157cm, začátek váhy na 53kg…ale jsem všude taková nateklá, všude mi vyrašila strašná celulitida, rozteklá, stehna se mis trašně šoupou o sebe, mám z toho deprese, které zaháním zase jídlem, takový kolotoč..už jsem se objednala do nemocnice k výživové poradkyni, tak uvidíme…nechce se mi ani nikam chodit, ikdyž bych TAK ráda, tak ipřesto s manželem nespím, vůbec, ikdyž on by rád, já se na sebe prostě nemohu ani podívat, cítím se strašně…že v tom nejsem sama..? Já se snažím jíst pravidelně, ale večer dám malou spát, jsem tak utahaná, že mi spraví náladu jen si plácnout k bedně a naládovat se, to je můj problém…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
22.2.15 20:17

Jak jsi na tom s cukrovkou? nech se poslat na test dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 20:20

Ve středu jdu na odběry, i minulého jsem neměla…

• Citovat
  • Upravit
3175
22.2.15 20:21

Prosím te, bud v klidu. Asi není ok přibrat tolik kg, ale zase se z toho nesmíš zhroutit :kytka: A test na cukrovku ti dopadnul dobře? Jinak já první těhotenství +35 kg, druhé + 30 kg a aktuálně jsem v 32 tt a mám nahoře už 19 kg a jak znám průběh mych těhotenství, tak budu hodně ráda pokud se zastavím na 25 kg. Vzdy jsem to zhubla a zhubnu i teď :pankac: Nechci tolik přibírat, ale i přes veškerou snahu proste kynu + zadržuju vodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
22.2.15 20:22

Nejsi oteklá? Nemáš třeba bílkovinu v moči? Jinak mě napadá cukrovka.

A pokud ani to ne, tak prostě seber vůli a přestaň se přežírat. Těhotenství opravdu není důvod k tomu se večer (i kdykoli jindy) přežírat, cpát atd. Prostě si sepiš jídelníček, po dvou hodinách, a pěkně ho dodržuj, mimo to nejez… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
22.2.15 20:36

Klid ;-) Ja uz touoto dobou mela tak 15 kg nahore. Pokud je test na cukr v poradku, asi neni co resit, telo vi co dela ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.2.15 20:40

Ani u jednoho tehotenstvi nsem nemela cukrovku a u obou pribrala 30kg. V prvnim tehotenstvi se doktor hroutil a vyheozoval preeklamsii a tak, u drujeho (jimy doktor) mi rikali ze to stejne neovlivnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
22.2.15 20:45

Taky jsem byla bez cukrovky a těhotenství naprosto v pořádku…a nabrala jsem 33 kg a začínala jsem na 57 kg…nekdo proste nabere moc a někdo 10 kg vyprdne dítě a postava stejná jak před otehotnenim :hug: Kazda jsme jiná…me za to setra u dr nijak nenadala na naopak mi řekla ze dite si řekne co potřebuje a at jim vše na co mam chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
22.2.15 20:49

Taky jsem na začátku přibrala nejvíc.. Pak to po porodu šlo rychle dolů. Nelam si s tim hlavu a jen se snaž zbytecne neprejidat. Preju pohodove těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
22.2.15 20:50

Tady je ale ocividne, ze se zakladatelka dost prejida, co jsem tak pochopila a to podle me neni dobre..to, ze zena otehotni neznamena, ze by se mela neurvale cpat…ja pribrala celkem 10 kilo, nejvic teda posledni mesic, to byly asi 3 kila…jen by me pak zajimalo, jak se vam rodi? ja pribrala jeste neco pred otehonenim a funela jsem, jak tank…i pro telo to musi byt celkem zaber…jina vec je, pokud je zena zavodnena a otekla, cukrovka atd. a ma to z toho…moje znama i mamka pribraly pres 30 kilo a spatne se jim rodilo…mamka rikala, ze nemohla skoro dychat, ze to bylo silene, pak pribrala v druhem asi 12 a rikala, ze to bylo uplne o necem jinem…preci je ten porod dost vykon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
22.2.15 20:54

@MonikaN.89 10 kg? To je super.. Rika se ze ty hodně stihle priberou víc než silnější zeny které mají z ceho brat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.2.15 21:10

Jestli s tím chceš opravdu něco dělat, tak se koukni na stránky tehotenskacukrovka.cz Jsou tam vzorové jídelníčky. Neříkám dodržovat striktné a trápit se, jen se trochu zaměřit na to co jíš. Uvidíš, jak se budeš cítit líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
22.2.15 21:10

Ja se neprejidala, jedla jsem ale vse co, na co jsem mela chut. Priprala jsem 20 kg celkem a kdyz resila s doktorem, ze za 5. a 6. mesic jsem pribrala 10 kg, tak mi prohmatal nohy, vzal krev a se smichem mi rekl, ze telo si dela zasoby a samo vi, co potrebuje. Zhubla jsem behem pul roku po porodu 22 kg bez diety. Takze proste moje telo vedelo, ze ty kila potrebuje. A ano fucela jsem jak vlak, ale to v 9. mesici asi kazdy ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.15 21:13
@Anonymní píše:
Holky, jsem zoufalá, čekám druhý, u první jsem celkem přibrala 30kg, naštěstí jsem to do roka shodila všechno..jde o to, že u druhýho jsem to tak nechtěla, ale už to vypadá, že to dopadne stejně, už sjem dostala vynadáno i na gyndě, že bych si to měla hlídat, jiank, že mě někam pošlou…ale fat nevim kam?? na odtučňovací tábor? Jde o to, že měřím 157cm, začátek váhy na 53kg…ale jsem všude taková nateklá, všude mi vyrašila strašná celulitida, rozteklá, stehna se mis trašně šoupou o sebe, mám z toho deprese, které zaháním zase jídlem, takový kolotoč..už jsem se objednala do nemocnice k výživové poradkyni, tak uvidíme…nechce se mi ani nikam chodit, ikdyž bych TAK ráda, tak ipřesto s manželem nespím, vůbec, ikdyž on by rád, já se na sebe prostě nemohu ani podívat, cítím se strašně…že v tom nejsem sama..? Já se snažím jíst pravidelně, ale večer dám malou spát, jsem tak utahaná, že mi spraví náladu jen si plácnout k bedně a naládovat se, to je můj problém…

ve stejným období jsem měla cca stejnou váhu, pak asi dva měsíce jen kilo dvě navrch a teď den před termínem celkem 20 hore. Je fakt, že jsem do konce 7. měsíce hákovala skoro čtrnáct hodin denně, kdy nebyl na jídlo čas plus nervy, takže hodně jsem dohnala za poslední dva měsíce. Klidně se cpi, ale místo tabulky čokolády si dej třeba jabko s mrkví, rozinkama a medem, možností je spousta a nemusíš mít výčitky, když toho zboucháš kilo na posezení :) Jinak s tím, že se necítíš v hroším těle, to chápu, a pokud máš chápavého partnera, kterému se líbíš i tak - my jsme si o tom s mužem promluvili, já mu řekla, že se sama sobě nelíbím a stydím se před ním atd…tak to řešíme tak, že skotačíme při svíčkách (potmě by to pro mě bylo nejlepší, ale což :D )a nechávám si na sobě noční košilku a pak si nepřipadám jako totální tank. Další věc je, že se snažím věnovat partnerovi tak, abych - jak to říct - měla zkrátka pocit, že v tuhle chvíli fakt nesleduje nějakej můj špek a mohla si to užít taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3418
22.2.15 21:19

Tak mi to nedalo a šla jsem se podívat do svý těhu prukazky. Já měla ve 24.tt 10kg nahoře a nakonec jsem v 38.pri porodu měla +18…pak se mi to zpomalilo a i kdyby jsi přibrala 30, hlavní je mimi ve zdraví odnosit a odrodit a na kilech se zapracuje potom :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí