Hematom v těhotenství - za jak dlouho se může vstřebat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.8.16 20:04

Hematom

Maminky mám hematom naposlední kontrole byl veliky 11×7mm ted sem zacala špinit hnedou krví a i kousíčk je to dobre nebo je to spatne? :( mám stoho celkem strach doma mám pulrocníhk chlapecka… :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.8.16 16:29

@Samanta55 Ahoj, taky lezim doma s hematomem. Jsem v 7.TT a přišli jsme na to tak, že jsem už 2× od začátku těhotenství krvacela a to opravdu silně vč. kusů sliznice. Po prvním krvácení Dr. na ultrazvuku viděla jen plod a při druhém kdy jsem zrovna krvacela viděla i hematom a srdíčko miminka. Byt tebou zavolala bych doktorce a zeptala se, co s tím. Může to být cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.16 20:44

Ahoj,
Když jste měly hematom bolelo vas v podbřišku? Je to občas, ale jako při MS… Cca 4X za den

• Citovat
  • Upravit
3831
21.9.16 20:52

Ze začátku těhotenství ano. Těžko říct, jestli to ale bylo k hematomu nebo k zahňizďování miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
21.9.16 22:37

Ne, nic mě nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
22.9.16 09:22

Mně bolel podbřišek velmi silně a to vždy těsně předtitím krvácením. Jinak bolesti menstruačního charakteru jsou v těhotenství běžné (rozpínání dělohy..) nesmí být ale velmi silné a přetrvávající..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
22.9.16 11:59

Ahoj holky tak ja jsem v 126 a uz jsem trikrat lezela v nemocnici se silnym krvacenim. Uz tam na me koukaji jak na blazna ted mam opet hematom 33 a jen lezim a beru leky. V noci se budim se strachem ze krvacim. Je to dost vycerpavajici. Uz se me na ty pohotovosti jezdit nechce stejne vam daji leky co berete doma a klidovy rezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
22.9.16 12:00
@ladyjurasice píše:
Ahoj holky tak ja jsem v 126 a uz jsem trikrat lezela v nemocnici se silnym krvacenim. Uz tam na me koukaji jak na blazna ted mam opet hematom 3/3 a jen lezim a beru leky. V noci se budim se strachem ze krvacim. Je to dost vycerpavajici. Uz se me na ty pohotovosti jezdit nechce stejne vam daji leky co berete doma a klidovy rezim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.9.16 09:38

@ladyjurasice Tak ti hlavně přeji, ať se ty hematomy už konečně vstřebají a můžeš si v klidu užívat těhotenství. Je to na palici, krvácet a bát se, že to tentokrát vezme i miminko. V nemocnici je to pruda, ale na druhou stranu tě hlídají a můžou hned zasáhnout. Navíc co si budeme povídat, kdo z nás doma dodržuje takový klidový režim jako v nemocnici.. já teda ne.. :oops: Pěkně odpočívej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
24.9.16 07:37
@esprit1 píše:
@ladyjurasice Tak ti hlavně přeji, ať se ty hematomy už konečně vstřebají a můžeš si v klidu užívat těhotenství. Je to na palici, krvácet a bát se, že to tentokrát vezme i miminko. V nemocnici je to pruda, ale na druhou stranu tě hlídají a můžou hned zasáhnout. Navíc co si budeme povídat, kdo z nás doma dodržuje takový klidový režim jako v nemocnici.. já teda ne.. :oops: Pěkně odpočívej..

Děkuji ti. No 19.10. musím na plodovou vodu do ostravy zda to neni nemocne. Zatím si to tehotenství neužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.9.16 09:17

@ladyjurasice Na plodovku? 8o Vyšel ti špatně screening nebo tripl test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
24.9.16 17:03
@esprit1 píše:
@ladyjurasice Na plodovku? 8o Vyšel ti špatně screening nebo tripl test?

Screening nevideli nosni kustku je to pry 50/50% tak me radsi poslali na plodovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.9.16 18:31

@ladyjurasice Achjo, to mě mrzí, ale 50% je velká šance, že to dobře dopadne. Jen tak dlouho čekat musí být šílené.. :zed: Drž se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
26.9.16 10:52
@esprit1 píše:
@ladyjurasice Achjo, to mě mrzí, ale 50% je velká šance, že to dobře dopadne. Jen tak dlouho čekat musí být šílené.. :zed: Drž se..

Jo to cekani je na palici ale snazim se zabavit takze si nic spatneho nepripoustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 06:57

Krvácení (špinění) po vstřebání hematomu

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch z vás, které měly hematom v děloze na začátku těhotenství, jak dlouho jste špinily nebo i krvácely poté, co se hematom vstřebal? Jsem ve 13. tt, hematom se vstřebal před pár týdny, vše bylo v pořádku, nekrvácela jsem, nešpinila, ale v pondělí po dlouhé době se zase objevilo nejdříve lehké krvácení a poté špinění, byla jsem kvůli toho hned u dr. a vše ok, špinění ustalo a včera večer zase lehké krvácení, které přešlo ve špinění. :( Nevím, jestli mám k němu zase jet, nebo jestli je to normální. Jinak ještě týden mám užívat Utrogestan, pak vysadit. Děkuji všem za rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky