Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neboj, jestli je to jasná krev, tak to je z toho, nic se neděje, je to normální. Použij ty čípky, jez Detralex a uvidíš, mělo by to být ok. Pokud to nezabere, holt buď budeš muset trpět, pokud nechceš k jinýmu doktoru. On ten proktolog viděl tolik zadků, myslím že tvůj není ničím zvláštní, aby ses styděla tam jít. Ale to je na každým. Já tohle fakt nechápu. Může ti tu tisíc lidí napsat, že to je ok, až na pár výjimek tu není žádnej doktor, a ty budeš raději věřit těmto radám, než abys šla k odborníkovi, protože se stydíš?
neblázni.
@Azeretereza ja jsem hrozná styyyda🙈 ani nevíte jak těžké pro mě bylo zeptat se na gynde když už jsem seděla na té koze 🙈
Ano jasně červená krev je jedním z důsledků neléčených hemeroidů.
Začni užívat čípky a detralex.
A především - proboha zbav se toho, že zdraví řešíš s kamarádkou a anonymy na internetu a věříš jim víc, než lékařům co tě mají v péčí. To je sorry, ale fakt iddiotské.
No tak se stydíš. Na to se neumírá. Na poslouchání internetu místo lékařů se umřít může. Naštěstí ne na hemeroidy.
A pokaždé když stud překonáš a uděláš co je potřeba, tak vyhraješ trochu kontroly nad svým vlastním životem a stud se trochu zmenší.
@Anonymní píše:
@Azeretereza ja jsem hrozná styyyda🙈 ani nevíte jak těžké pro mě bylo zeptat se na gynde když už jsem seděla na té koze 🙈
Já ti věřím, nikdo se v tom asi nevyžívá. Ale je to část těla jako každá jiná. Lepší se jednou překonat než dlouho trpět, ne? Říká se, že jsou jen dvě kategorie lidí - ti kteří hemeroidy mají, a ti kteří je budou mít. Doktor toho viděl mrak. Pokud ti lezou ven, nebude to asi jen tak. Ale jestli ti jde jen o tu krev na papíře, tak tím se nestresuj, to je při hemeroidech normální.
Ja počkám na výsledky léku a čípku a když nic tak se budu muset asi překonat
… gyndar říkal ze tak 3 týdny a mělo by to byt dobrý …
@smile_xxx mohu se prosím zeptat kolik jste platila? Děkuji
ja zkusím a jak za 2 týdny nic tak tam zajdu 🙈 stejně nebudu mít na vyber kdyby nedej Boze mi to nepomohlo 🙈 :/
Dobře moc děkuji, jinak holky jestli jste naštvaná ze píšu anonymně.. je to pro mě hodně citlivé téma a i když se odkryju stejně nebudete vědět kdo jsem … tak nebuďte tak ostré
ja se chtěla jen zeptat zda gynekolog se v tom taky nějak vyzná když už jsem se mu svěřila
pokud nekomu vadí muj dotaz rak se omlouvám.. samozřejmě se neridim internet neboť podle nej už nych tu neměla byt dávno … samozřejmě vím ze ani vy nejste doktoři jen jsem chtěla trosku klid na dusi neboť mám těžké období a to mi jakoby chybělo.. tak děkuji za každou radu a odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Dobře moc děkuji, jinak holky jestli jste naštvaná ze píšu anonymně.. je to pro mě hodně citlivé téma a i když se odkryju stejně nebudete vědět kdo jsem … tak nebuďte tak ostréja se chtěla jen zeptat zda gynekolog se v tom taky nějak vyzná když už jsem se mu svěřila
pokud nekomu vadí muj dotaz rak se omlouvám.. samozřejmě se neridim internet neboť podle nej už nych tu neměla byt dávno … samozřejmě vím ze ani vy nejste doktoři jen jsem chtěla trosku klid na dusi neboť mám těžké období a to mi jakoby chybělo.. tak děkuji za každou radu a odpověď
Dobry den.Jak to u vas dopadlo? ![]()
@jezevinka no odvahu někam s tím jít jsem nedostala
ale po detralexu a cipkach jsem už krev od té doby neměla a hemeroid už nevylezl
@Anonymní píše:
@jezevinka no odvahu někam s tím jít jsem nedostalaale po detralexu a cipkach jsem už krev od té doby neměla a hemeroid už nevylezl
A ten Detralex je na predpis? dekuji ![]()
@jezevinka jinak mi taky hodně pomohlo dávat si na snídani obyčejný vločky ![]()
Ahoj holky, šla jsem na gyndu a poprosila jsem doktora ať se mi podívá zda nemám hemerodiy 🙈 doktor mi řekl ze ano ze je mám z porodu.. tak nějak mám strach z doktoru ale na gyndare jsem zvykla
🙈 no a dnes jsem měla po dlouhé době na toaletaku trosku krve.. je tedy možné ze mám z toho? Vyfasovala jsem detralex a faktu cipky.. občas mi to vyleze ven 🙈 kamarádka mě vyděsila kvůli té krve.. ale krev byla úplně světla a jen úplně malinko.. jakoze není to poprvé tak jaem nikdy z toho stres neměla až teď, po tom co mě tak Kamoska vystrasila.. jsem po porodu už 3 roky ale proste se neodvážim k proktologovi :/ mohu důvěřovat gyndarovi?