Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Jak říkám, to bude hned prohlížet, co a jak? Nějak jsem si nevšimla, že by chlap nejdřív koukal, co jak kde mám ![]()
Neřeší, ja mam 3 deti a nového muže a nic nehrotil, jestli si něčeho vůbec všiml, tak nic nekomentoval ![]()
Jestli chodíš s proktologem, tak to nejspíš řešit bude, ale to bych vnímal jako velké plus.
@Kriss Tina píše: Více
Tak to zní dobře. Pokud máš pocit, že taky máš na sobě následky po porodech ![]()
Tak to fakt nikdo neví
Jak říkám, tohle jsem fakt nikdy neřešila ![]()
Vždyť nevi, jak tva vagína vypadala předtím, a hemoroid má třeba větší než ty.
Pro většinu normálních chlapů je důležitější nebýt kráva, než jestli najde u zadku bouličku. Takže pokud to splňuješ, byl bych na tvém místě bez obav ![]()
To určitě mam, byla sem dost šitá, mám hodně povolené pánevní dno
3 porody nějaký následek zanechají no ![]()
Pokud mu budes vonet a chutnat, bude mu to urcite fuk;) pokudne, nezachrani te ani odstraneni hemeroidu 😅 ja mam leta letouci jeden a nikdy si toho snad nikdo nevsiml…
Ahoj, mám dvě malé děti, jejich otec od nás odešel k jiné ženě a já se seznámila s fajn mužem. Ale mám po porodu vnější hemeroid, jsem už objednaná k lékaři, jestli by šel odstranit, a i moje vagina vypadá jinak než před porodem, měla jsem velké varixy během těhotenství, tak není tak pevná jako dřív … Upřímně se toho trochu bojím. Řeší tohle muži, máte někdo zkušenost?