SOS - zase kvasinky

Anonymní
7.3.25 08:58

SOS kvasinky

Holky, zase ty kvasinky.
Jedná se o žlutý zapáchající vytok a hrozně svědí a štípe. Dávám si macmiror a bezvýsledně, betadine čípky a bezvýsledně, mastička Imacort pomůže tak 3 hodiny a zase hnusné svědění, hrůza. Já na tohle hrozně trpím, taky bolí podbřišek. Bohužel můj gynekolog má tenhle týden dovolenou, budou tam až ten příští v úterý. Jak do té doby přežít? Nechci zase s tím lézt na pohotovost. Tak taková první SOS pomoc akutní bolesti, nez se dostanu na gynekologii. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.25 09:24

Když léčíš sebe, měla bys přeléčit i partnera. A zkus poprosit doktora, aby ti udělal komplexnější vyšetření, protože já taky trpěla na záněty a po přechodu k jinému doktorovi se zjistilo, že jsem měla ureaplasmu, která mu ty problémy způsobovala. Nový doktor mě vyléčil a díky němu mám klid!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 09:30

Sexuální život prakticky nemám, takže není to o předáváni. Doktor mi nabízel odběry na chlamydie za tuším 2000 korun. Nevím. Ale na tohle já trpím pořád. Někdy pomůže Macmiror, někdy Betadine, teď nic.

• Citovat
  • Upravit
986
7.3.25 10:37

Bílý jogurt jako první pomoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
7.3.25 11:37

A co strava? Nemáš v ní hodně mouky a cukru? Chtělo by to zřejmě něco udělat s celým prostředím, takhle jenom léčíš důsledek a ne příčinu. Jinak mně vždycky pomohl vitagyn C, je to takový kyselý krém na zavádění nebo klasika mazání a jedna tableta canesten gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 11:58

Já se neustále vracejících se kvasinkových infekcí zbavila, když jsem přestala používat tampóny a přešla na kalíšek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 13:04

Jo, kalíšek. Já tampony používám sporadicky, vždy jen probioticke Ellen a jinak neparfemované vložky. Kalíšek nevím
Trpím vaginismem.

Ten jogurt zatím zkusím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria