ovulační cyklus

4
5.6.23 20:31

Hemeroidy II. stupně

Ahojky, byly my diagnostikovány vnitřní hemeroidy II. stupně k tomu mám u konečníku ještě 2 neškodné fibromy, jeden jsem byla v pátek řezat.. doporučili mi hemeroidy odstranit chirurgicky a v celkové narkóze. Hrozně se bojím následne bolesti protože jen to odstranění fibromu byl horor.. sestřička říkala že to bude jen trochu štípat ale po odeznění analgetik hrůza… Strašně se bojím operace ale zároveň se chci už konečně normálně vyprázdnit.. máte prosím někdo zkušenosti s operací? Nebo laserem?
Jsem 4 měsíce po císaři a mam malé miminko, tak se bojím abych byla plně funkční… Díky za rady🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
5.6.23 21:49

Kamaradka musela na chirurgicke odstraneni hemoroidu a byla po operaci uplne v pohode a je fakt spokojena..neni radno tohle podcenovat..s fibromy porovnani nemam…ale vim, ze ji to fakt hodne trapilo, ta operace byla sup sup a je spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16013
5.6.23 22:36

Ahoj,
tvé obavy chápu, ale není to zase až tak obtížný chir. zákrok, aby si ho nebyla schopná zvládnout.
Ale vzhledem k tomu, že máš teprve 4-měsíční miminko bych to ještě zvážila. :think:
Pokud tvé zdravotní obtíže nejsou aktuálně v akutním stavu, ještě bych nějaký ten měsíc počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.6.23 20:48

@Černá Madonna děkuji, asi zkusím počkat než malý povyroste, ať jsem klidnější 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.6.23 20:50

@Melodie91 děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie