Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nemáš je suché? Zkus si koupit Oftagel a kapat
Já tohle občas mívám a vždy si hned kápnu kapky a dobrý. Taky na dovolené a o víkendu v pohodě, jen v pracovních dnech. Dobrou prevencí je cca jednou za půl hodiny kouknout mimo pc a mrkat, aby oči neuschly.
@kaja00 Kapky mám. furt to neřeší shlukování buněk, což zarazilo i lékaře.
A není to ten pocit suchosti, ale prostě bolest která přestane až po x dnech, pokud nesleduji PC, mobil víc než pár hodin denně
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o anonym.Poslední dobou mě trápí bolest oka při trávení času u PC, mobilu. Ne hned, ale po x hodinách. Bolest trvá i dny… Kdežto třeba o dovolenou a normálním trávení času na mobilu a PC mě nic netrápí.
Zrak v pohodě. Akorát mi zjistili, že se v tom postiženém oku shlukují buňky, víc než by měly a po ekud divné. Nic jinému mi k tomu neřekli, s tím, že v srpnu mám znovu kontrolu.
Nesetkal jste se s tím někdo?
Dodám zrak, oční tlak, vše v pohodě.
A kde se ti shlukují? Na sítnici nebo kde?
@Anonymní píše:
@kaja00 Kapky mám. furt to neřeší shlukování buněk, což zarazilo i lékaře.A není to ten pocit suchosti, ale prostě bolest která přestane až po x dnech, pokud nesleduji PC, mobil víc než pár hodin denně
Aha, mě to právě pomáhá. Tak nic no
Ještě zkusit jiného lékaře?
Ahoj. Prosím o anonym.
Poslední dobou mě trápí bolest oka při trávení času u PC, mobilu. Ne hned, ale po x hodinách. Bolest trvá i dny… Kdežto třeba o dovolenou a normálním trávení času na mobilu a PC mě nic netrápí.
Zrak v pohodě. Akorát mi zjistili, že se v tom postiženém oku shlukují buňky, víc než by měly a po ekud divné. Nic jinému mi k tomu neřekli, s tím, že v srpnu mám znovu kontrolu.
Nesetkal jste se s tím někdo?
Dodám zrak, oční tlak, vše v pohodě.