Alergie na pyl 2023

13
5.6.23 12:29

alergie na pyl 2023

Zdravim mate nekdo pocit ze letos je alergie na pyl nejak silnejsi nez mynule roky? ja jsem celkem uplne k. o. ucpani nos, slzijou mne oci, psykam porad, unava silena a mam pocit ze s leku nic nefunguje beru. beru aerius dnes vymena za xados, do nosa mometason a do oci livostin. nejaky typ co trosku funguje? aby se cloveku ulevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11851
5.6.23 12:44

Já jsem letos naopak relativně vpohode…občas kychnu ale jinak nic…léky jsem si ještě letos nevzala ani jednou…naopak loni i predloni sem trpěla jak zvíře…to jsem měla stále ucpaný nos…navíc tehotna takže léky sem hodně omezovala a brala fakt jen v nouzi nejvyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.6.23 12:50

Ahoj, nevím zda alergie či je toho vic než jiný roky ale taky valcim s plným nosem a celkově zahleneni 🙈teď jsem 30+3 asyn 8 let taky pořád kašle a pořád smrka. 🤨 Možná tenhle rok je to jiný že pořád pršelo a 0ak najednou teplo a buuum a všechno najednou. Je Teda jedno zda jsme venku či doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
5.6.23 17:56

Ja to mam
Letos taky nejaky silny🙈 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
43035
6.6.23 10:59

Umíráááám, zejm poslední týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.6.23 23:10

Mám za sebou na začátku roku vakcínu a i přes ní trpím…beru už několik let fexigru (mám alergii i na psa) no a musím brát 2 tablety denně jinak umírám. Do nosu ale na tisíc % doporučuji dymistin, nejlepší do nosu co jsem kdy zkusila. Že začátku sice malem umřeš, ale do 5 minut počkám a je na celý den klid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116273
7.6.23 23:12

Kvetou jehličnany, takže letos to stojí ta to. Ale konečně zapršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
8.6.23 07:46

Já letos taky trpim. Vždycky jsem si brala Zoadc a bylo dobře ale nyní se mi zdá že to nepomůže. Neustále mi slzi a pálí oči, mám pocit že je mám natekle a nic nevidím, kýchám, smrkam… Teď už několik dní vkuse, za 14 dní jedu k moři tak uvidím co tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.6.25 16:04

Zdravim kdo ma vyzkousene neco na alergii co opravdu funguje a neni tak silena unava.jak to letos snasite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí