Hemeroidy - už si nevím rady.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5916
30.10.24 14:54
@Aletheia píše: Více

Tak to máš dobrý, taky by se mě občas hodilo, mít dobrýho doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
30.10.24 16:23
@LiduNe píše: Více

Ano, to psylium je fakt taky dobre a navic velmi z
potrebne pro streva, ktera procisti.

Takze psylium, dubova kura i ten dubovy gel+nacist na netu stravu pri techto potitzich a budes z toho venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
30.10.24 19:28

Otazka je, zda to neni analni fisura..
Protoze vnitrni hemoroidy podle me neboli, jen krvaci..
Ale fisura boli jako prase - presne jak pises, jak kdyz clovek kadi jezky… plus to taky krvaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
30.10.24 20:24

Proktolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 07:48

@Kacatko1986 no tak to by odpovídalo zrejme.. bolí mě to při vykonání potřeby i chvíli po. A krev je znatelna.. a i když se pak utru, tak to taky bolí.
No já si objednala věci z lékárny, začnu hodně pít vody a budu jist víc ovoce a zeleniny a uvidím… dám tomu ještě 14 dní… když jsem to vydržela doteď tak to ještě musím zvládnout..

• Citovat
  • Upravit
88
31.10.24 07:57

Také bych do jídelníčku zařadila více vlákniny, například ovesné vločky jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 09:26

@haupi já si dávám většinou musli s jogurtem

• Citovat
  • Upravit
2512
31.10.24 11:47

Hele uzivej denne Lactalosu, ta mekci stolici, aby se ti to netrhalo znovu a znovu. Hodne pij vodu, jinak se to mine ucinkem.
Kup si hemagel procto, ten mi na trhliny pomohl nejvic.. plus je skvelej dilatacni kolik, na to hojeni fisur i sam proktolog mi ho predepsal… Zkus si o tom neco najit, dilatant tusim se to jmenuje.. vypada to jako analni kolik, ale je to specialne na toto. Da se to bud dat do horke vody nahrat (vevnitr je takova napln, co to drzi ) a to je na uvolneni sverace a tim se hoji ty praskliny a nebo naopak namrazit a to je dobre na hemoroidy.
Ale sla bych radsi k proktologovi, nevim odkud jsi, ale ja chodim na Senovazne namesti k MUDr Koudovi v Praze a je skvelej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí