Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Promiň, ale vážně nevidím důvod, proč bys nemohla navštívit lékaře?
Nikdo jiný ti nepomůže.
@zuzanka320 protože se to s malým nedá. Doktory mám jinde než bydlím. Cesta busem trvá 40 minut jenom tam.. rve i v kocaru…
A partnerovi to říkat nechci, pac mi to je trapný a stydím se…
A ano jsem blbá, můžu si za to sama atd… vím vím..
Ale je to prostě tak jak to je…
@Anonymní píše: Více
Tak ať malého pohlídá manžel a jemu řekni klidně že musíš na kontrolu nebo něco….
Jako promiň, ale zdraví je snad důležité a vymlouvat se na dítě je “hnusny”… chápu, že ne každé miminko je ukázkové od narození a jsou složitá miminka co potřebuji víc kontaktu a péči… ale i tak….
Já se na malého nevymlouva, ale je to tak, jak to je. Ty s námi nezijes, nevíš, že malej chce být neustále na rukách, uspavam na balone se rvem… že ho kojím co 2 hodiny a méně.
Takže si opravdu nemůžu dovolit se sbalit a odjet na pár hodin pryč..
Takže díky za radu.
@Anonymní píše: Více
Jako promiň, ale co jiného cekas? Že ti pomůže odvar z bylinek? Když už, tak to jsou léky na předpis a to ti doktor bez prohlídky nenapíše.
Není možnost sehnat auto? Odvoz i s miminkem? Nakojila by si, malého by někdo choval a ty si zasla na vyšetření (domluvíš si čas a termín)…
Já nechci byt hnusna a ani to nemyslím zle, ale jde o tvé zdraví…
Vyzkoušej ještě volně dostupné prášky na žíly třeba Diozen, musíš kombinovat čípky s mastí, špatný není Procto-Glyvenol.
Kup si dubovou kuru v lekarne a udelej si sedaci lazen v lavoru.
Gel s dubovou kůrou Kosmin, mají v lékárně. Mě pomohl jako jediný ze všech mastí přímo od lékaře. Zaměř se na změkčení stolice a pravidelný záchod. Mě pomáhá psylium, dá se koupit i ve formě kapslí, hodně zapít. Měly by se uklidnit, pak se stáhnou a je pokoj. Může to trvat. Pokud nic nepomůže mazej k doktorovi, stud nestud.
Kde je vůle je i cesta. Zaplať si studentku za dvě stovky co ti to dítě podrží když budeš v ordinaci. A vyřešené. Dítě z těch 30 minut trauma mít nebude a ty opravdu potřebuješ aby se na to podíval lékař. Na to ti bylinky nepomůžou.
@LiduNe píše: Více
Gel je na vnitřní skoro na nic, tam je potřeba lékař.
@Aletheia píše: Více
Mně se udělali vnitřní trombozky, a to bylo něco. A doktor stejně nic mi nedal, musela jsem si taky něco koupit v lékárně. Jediný co jsem vyrazila z doktora tak Detralex.
@mamule42 píše: Více
Fakt?
to u nás máme na tohle skvělou chirurgii a doktor tam dokáže zázraky.
Ahoj. Já už prostě nevím… již několik týdnů mám problémy zřejmě s hemeroidy. Jsem po porodu sice už 4 měsíce, ale poslední cca 2 měsíce bojuju s hemeroidy. Malej mě při porodu natrhl, tak jsem napřed měla strach jít na velkou, pak to šlo, ale po 6ti neděli přišel další boom.!! V lékárně mi dali masticku, ale ty hemeroidy nejsou vnější, ale vnitřní. Normálně jsem v pohodě, ale když jdu na velkou, tak se mi hov** promění v ježka a už je to v háji… zkoušela jsem cipky, ty byly super, pomohly mi, ale po vyčerpání balení 10ks (2ks na den) jsem se opět vrátila do bolestivé reality… jako já už nevím…
Malej je malej velkej vztekloun urvanej, takže k doktorovi jít aktualne nemůžu…
Nemáte někdo nějaké rady, coby pomohlo???!! Diky