Hemoroid ano či ne?

Anonymní
3.4.23 21:33

Hemoroid ano či ne?

Ahoj potřebuji poradit nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky jsem myslela, ze hemoroid se dela u zadku nebo v zadku. Já mám něco ale přímo ve 🦆takže to je jako vnitřní hemoroid? Jsem objednána k dr ale chtěla jsem jen radu od někoho kdo to taky měl. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35878
3.4.23 21:41
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky jsem myslela, ze hemoroid se dela u zadku nebo v zadku. Já mám něco ale přímo ve 🦆takže to je jako vnitřní hemoroid? Jsem objednána k dr ale chtěla jsem jen radu od někoho kdo to taky měl. Děkuji

Jestli máš nějaký výrůstek v pochvě, tak bych řekla, že to nebude hemeroid. Nenahmatala jsi si děložní čípek?
Vnitřní hemeroid je v konečníku ale vyleze jen po stolici, nebo když zatlačis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
3.4.23 21:44

To bude křečová žíla, pokud to máš v pochvě. Na omak cítíš bouličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.4.23 21:47

@mamule42 ano a když jsem tam sáhla tak to krvacelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.4.23 21:50

@JancaS84 to nevím bylo to opravdu na kraji nikdy jsem to takhle neměla. Přišla jsem na to když jsem po wc se utirala tak jsme cítila něco dost tvrdého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
3.4.23 21:52
@aNNazZ píše:
@mamule42 ano a když jsem tam sáhla tak to krvacelo

Tak to je lepší jít k doktorovi, nemohla sis tam něco rozdrápnout, křečáky nekrvácí, mám tam taky 2 bouličky. Těžko říct co to je. Nenapadá mě jinak nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.4.23 21:59

@mamule42 jsem objednána na středu ale nějak mi to nedá nepremyslit co by to mohlo být. Strašně mě to vyděsilo. Děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí