Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky jsem myslela, ze hemoroid se dela u zadku nebo v zadku. Já mám něco ale přímo ve 🦆takže to je jako vnitřní hemoroid? Jsem objednána k dr ale chtěla jsem jen radu od někoho kdo to taky měl. Děkuji
Jestli máš nějaký výrůstek v pochvě, tak bych řekla, že to nebude hemeroid. Nenahmatala jsi si děložní čípek?
Vnitřní hemeroid je v konečníku ale vyleze jen po stolici, nebo když zatlačis.
To bude křečová žíla, pokud to máš v pochvě. Na omak cítíš bouličku?
@JancaS84 to nevím bylo to opravdu na kraji nikdy jsem to takhle neměla. Přišla jsem na to když jsem po wc se utirala tak jsme cítila něco dost tvrdého
@aNNazZ píše:
@mamule42 ano a když jsem tam sáhla tak to krvacelo
Tak to je lepší jít k doktorovi, nemohla sis tam něco rozdrápnout, křečáky nekrvácí, mám tam taky 2 bouličky. Těžko říct co to je. Nenapadá mě jinak nic jiného.
@mamule42 jsem objednána na středu ale nějak mi to nedá nepremyslit co by to mohlo být. Strašně mě to vyděsilo. Děkuji moc za radu
Ahoj potřebuji poradit nikdy jsem se s tím nesetkala. Vždycky jsem myslela, ze hemoroid se dela u zadku nebo v zadku. Já mám něco ale přímo ve 🦆takže to je jako vnitřní hemoroid? Jsem objednána k dr ale chtěla jsem jen radu od někoho kdo to taky měl. Děkuji