Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám pravidelně nepravidelný rytmus menstruace, ale tentokrát mi to přijde již moc (normálně 32 dni, mám 39 den a stále nic). S přítelem jsem měli sex, napůl chráněný, napůl ne, prostě se do mě neudělal, ale chvilku, delší chvilku, jsme byli i bez kondomu. Do 5 dnů od sexu jsem si vzala antikoncepční tabletku EllaOne, ale menstruace se stále nedostavila. Nutno podotknout, že jsem měla menstruaci dostat cca do tydne od sexu. A ještě jsem měla zánět močáku, což jsem se dočetla, že také může ovlivnit příchod menses. Ale již pociťuju přicházející menstruaci, bolest v zádech a podobně, ale nevím, jestli to už není jen vyvolané psychikou.![]()
![]()
Děkuji za jakékoli rady a zkušenosti
PS. test si udělám, ale prvni jsem se chtela zeptat
Muzes i nemusis byt tehotna. Takhle tezko radit… ![]()
Tak jen píšu novinky, dneska jsem dostala menstruaci, měla jsem zpoždění cca 7 dní, tak třeba tahle moje situace někomu pomůže ![]()
Dobrý den,

mám pravidelně nepravidelný rytmus menstruace, ale tentokrát mi to přijde již moc (normálně 32 dni, mám 39 den a stále nic). S přítelem jsem měli sex, napůl chráněný, napůl ne, prostě se do mě neudělal, ale chvilku, delší chvilku, jsme byli i bez kondomu. Do 5 dnů od sexu jsem si vzala antikoncepční tabletku EllaOne, ale menstruace se stále nedostavila. Nutno podotknout, že jsem měla menstruaci dostat cca do tydne od sexu. A ještě jsem měla zánět močáku, což jsem se dočetla, že také může ovlivnit příchod menses. Ale již pociťuju přicházející menstruaci, bolest v zádech a podobně, ale nevím, jestli to už není jen vyvolané psychikou.
Děkuji za jakékoli rady a zkušenosti
PS. test si udělám, ale prvni jsem se chtela zeptat