Ahoj holky, na začátek chci říct, že nejsem v sexu nováček, ale od operace cysty na vaječníku mám takový problém a to je bolest při sexu v okolí vstupu a jakoby asi cca4cm hluboko v pochvě, hlouběji mě to nebolí, mam i pocit jakoby me bolela ta čurací trubička (zánět nemám ). Říkám si jestli to může být malým zvlhčením v duslelu nějakéhormonální změny? Často jsem teď chodila k dr., tak si říkám, že kdyby tam byl miom nebo něco, tak bych to věděla, že je to z toho Hlavně třeba ze začátku sexu to bolí dost, pak už skoro vůbec ke konci. Takže že by zvlhčení? nevim co dělat, docela mě to trápí gel jsme zkoušeli, ale to jakoby pomůže, ale fakt málo. Kdybyste měly nějaké rady budu ráda. děkuji
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, na začátek chci říct, že nejsem v sexu nováček, ale od operace cysty na vaječníku mám takový problém a to je bolest při sexu v okolí vstupu a jakoby asi cca4cm hluboko v pochvě, hlouběji mě to nebolí, mam i pocit jakoby me bolela ta čurací trubička (zánět nemám ). Říkám si jestli to může být malým zvlhčením v duslelu nějakéhormonální změny? Často jsem teď chodila k dr., tak si říkám, že kdyby tam byl miom nebo něco, tak bych to věděla, že je to z toho
Hlavně třeba ze začátku sexu to bolí dost, pak už skoro vůbec ke konci. Takže že by zvlhčení?
nevim co dělat, docela mě to trápí
gel jsme zkoušeli, ale to jakoby pomůže, ale fakt málo. Kdybyste měly nějaké rady budu ráda.
děkuji