Hernička s kavárnou na rezervaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24776
28.11.25 17:02
@Atisia píše: Více

ale jo, já neříkám, že to nejde, jen zvážit rizika… a určitě ne ty pevné rezervace, jako klidně může rezervačky dělat, ale umožnit i volný vstup z ulice…
někdy třeba začlo cestou ze školky pršet, tak jsme zapadly s holkama do herničky, náhodně prostě a neplánovaně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30788
28.11.25 17:32

Osobne mista, kde je treba vytvorit rezervace, nenavstevuju, stresuje me nutnost rezervace, nutnost nejakeho prihlasovani… Myslet na odhlasovani (pokud je penale pri propadnuti terminu…). Takze pro me by to opravdu nebylo :think:. Ja teda nijak moc nechodila ani do hernicek, tak jednou za rok.

Max by me mozna zaujala rezervace hlidani, ze bych ja tam byt nemusela a sla si neco zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.11.25 17:44

Ten prostor je váš? Protoze jen tak by to dávalo smysl. Pokud budete fungovat na takto omezené rezervace a přitom bude nutnost platit ještě nájem a to bez ohledu na zaplnenost, tak se podle mne neuživíte

Zvláště když eliminujete náhodné příchozí, které prostě zaujmete cestou kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.11.25 17:52
@Atisia píše: Více

No prave a ono i ty veřejné hernicky jsou docela drahé, jdu se dvěma detma a pod 500 za tu návštěvu nenechám, tak bych chtěla vidět ty ceny, kde by sme byli sami a ne s dalšími X zákazníky, kteří pokryji další náklady. To by museli mit leda vlastní prostory a dělat to z dobroty srdce a ne za účelem nějakého zisku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.11.25 18:00

Ty jo, jestli to mate doma, neplatite zadnej najem a mate hodne penez tak good luck.
Jinak si to nedokazu predstavit, to aby byl vstup tak 500.
Rezervace si nedokazu predstavit, malo deti je fajn ale jako prijde mi od 0-6 let se neco strasne tezko planuje na cas. Navic do hernicky chci s kamaradkou, a s prakticky zadnou nam deti nespi stejne :lol:
Napad je super, jen provedeni se mi zda ponekud naivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.11.25 18:01

Děkuji za reakce. Přesně o to nám jde. Sama jsem maminka dvouleté dcery a vím, že ne vždy jde všechno naplánovat, ale na domluvený čas se vždy dokážu dostavit, když je to potřeba. Rezervace zvážíme.☺️
Rádi
bychom vytvořili prostor, který se bude trochu odlišovat — chceme nabízet aktivity pro děti, kreativní dílničky a celkově příjemné prostředí. Chceme ať je naše herna tematická, která se bude v průběhu roku měnit. Na podzim bychom chtěli vytvořit atmosféru ve stylu Harryho Pottera, v zimním období zase kouzelné vánoční prostředí. Podobná sezónní témata plánujeme pravidelně obměňovat, aby pro děti i rodiče zůstával náš prostor stále zajímavý a atraktivní.

Určitě chceme, aby nás naše práce dokázala uživit, ale zároveň do toho jdeme s dobrým úmyslem.
Herniček je dnes poměrně dost a mám pocit, že bývají neustále plné. I proto vnímáme, že o tyto služby je stále zájem. Bydlíme v Ostravě, a právě proto chceme otevřít naši herničku tady.🙂 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.11.25 18:03

Prostory vlastní zatím nemáme a plánujeme účtovat vstupné 200 Kč za dvě hodiny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
28.11.25 18:07
@Luci312 píše: Více

No nevím, i takové Didi má 250 za celý den. Takže můžeš odejít a vrátit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 18:18

Rezervace jsou blbost. Jinak podle popisu takto vypadá hravá kavárnička v Kolíně, můžeš pro inspiraci mrknout. Mají i právě nějaké sezonní akce, možnosti hlídání, kavárnu s velmi dobou kávou, zákusky i zdravější jídlo (toasty, ovoce, nějaký salát). Když tam jdeme, opravdu sedím u stolu a o dětech ani nevim. :) Ale drahé to je.

• Citovat
  • Upravit
37131
28.11.25 18:21

To je dost vysoké vstupné, to by musela být fakt vymakaná herna :think: kdyz jdeš s vic detma, každý si jeste da něco na zub, tak to vyjde na dost. U nás jsou za stejnou cenu celodenní vstupy do fakt obrovských heren, kde si děti vyhraji pul dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 18:38

Já bych asi nešla, my máme velký nový dům, děti mají hodně hraček a často si zveme návštěvy nebo my chodíme k ostatním…když chcem do velké herny, tak jdeme v méně zajímavých časech, třeba nedávno v Liberci v babylonu ve fun parku asi 30 dětí na 3ooometru, too víkendu to byly stovky odbavených dětí…ale jinak mají děti spoustu zálib, kde tu partu dětí mají :mavam: a ještě u nás máme zadarmo cvičení v Sokole a setkávání ve velké herně, kde vždy za 20kč dostaneme výbornou kávu a tvoření, prostory jsou dotované obcí, máme děti si tam taky krásně vyhrajou

• Citovat
  • Upravit
164
28.11.25 18:50

Ja bych to vyuzila.
Jsem schopna planovat vse na cas, veskere aktivity behem tydne mame take na minutu presne, takze nevim, proc by toto mel byt problem.
Rozhodne bych to ocenila.
A vstup je levny, v Praze platim od 350,– za stejnou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.11.25 19:00

No, tak to tam budeš fakt sedět sama … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.11.25 19:12

Za 2 hodiny 200
Dneska stojí dort kolik? 80?
Kafe kolem 50?
Nějaká voda, pití dejme tomu 30
Ještě děti něco, brambůrky třeba.
Takže za jednu návštěvu s jedním dítětem bych dala kolem 500?
:roll: vstupné bude za rodinu, za osobu? Jednorázové bez ohledu na počet osob ve skupině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
28.11.25 19:18

Kavárna s hernickou urcite super. U nas ve meste je jich vice a jsou porad plne, teda kdyz přijdeme.

S tim, aby nebyla přeplněna je myšlenka dobra, ale v praxi nereálná. Jak uz tady psaly holky, s detmi na cas nejde nic naplánovat. Ja dcerce platím plavani, mame na nejaky cas a uz se stalo, ze spala dyl nez obvykle, tak jsem nebudila a i kdyz to bylo zaplacené, nesla jsem…co teprve rezervace zadarmo v kavárně.

Spis by mel personál nejak hlídat počet lidí a kdyz bude mic narváno s omluvou muze ty, co prijdou poslat pryc z duvodu preplnenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat