Hernička s kavárnou na rezervaci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A co je za mě největší vrchol skoro ve všech hernách u nás, tak že chtějí vstup i za dospělého … ![]()
A když někde ten vstup chtěli, tak jsem si tam už z principu nic nedala.
A tohle jsem teda zažila jen tady. V zahraničí nikdy.
Přitom ty lidi tam fakt peníze nechají. Vždyť jen blbé kafe už je dnes okolo 100. A to si dá pomalu každý.
Takže útratu jim tam nechají. A ještě chtějí vstup. Někde je to pár kaček, ale v těch větších už to zas tak malá částka není …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty já nikdy do herniček nechodila nemám je ráda, ale mám pocit že u tady byli zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A umíte si to spočítat? Je to stejné jako hospoda
Takže nájem cca 20 tis,
2 zaměstnanci na částečný úvazek, ať to nějak pokryjete 60 tis i s odvody
Dokážete si představit, že tam budete mít denně odhadem 7-10 tis tržbu? = cca 4 tis výdělek, který ovšem sežere ten nájem a zaměstnanci
Zapomněl jsem klidně 10-15tis energie, 5tis voda
Vše vypapírovat
A do ušlá příležitost, investice do vybavení… no návratnost je někde v kosmu
Ale znám i podobné modely a jeden měl i pohlreich v Ano šéfe, kde manželka měla tu kuželkárnu s hospodou, do které ročně nasypal půl mega dotaci, jen aby manželka měla dojem, že něco důležitého dělá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jeep to bude horší jak hospoda, minimálně po hygienické a bezpečnostní stránce, to bude očistec jenom nez to úřady schválí a budou to moct otevřít. A výdělek menší jak v té hospodě, maminky co si daji jedno kafe tam neutratí tolik, jak kdyz jde člověk na par skleniček nebo večeři do te hospody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak rezervace nevidím problém. Když byl syn malý, také jsme chodili do jedné vymakané herničky, kam bysme se bez rezervace nedostali. Co mi přijde ale jako vrchlol, tak dát rezervaci jen na dvě hodiny. To by mě odradilo hodně. Vždy jsme tyto akce měli tak na tři hoďky. Nechali jsme i útratu. Jak plánuješ vyhodit za dvě hodiny své platící zákazníky, kteří třeba zrovna pijí kávu? To přeci není žádný welness na čas, nebo nějaká prohlídka zámku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pred par lety jsme meli ve meste 2 takove hernicky, vim ze jedna mohla mit najem nejakych 11tisic(podle inzeratu na volne prostory) a do roka zavreli. Druha prezila, ale protoze v dopolednich hodinach zacali fungovat jako detska skupina a mimo tento cas je prostor otevreny jako hernicka s kavarnou a k tomu tam maji pravidelne akce pro deti s rodici a v lete primestke tabory. Dnes bych v malem meste nesla do zadne prodejny/restaurace/kavarny. Nabizi se u nas opet zajimave prostory pro kavarnu/bistro, ale kdyz jsem videla kolik chteji najemne a k tomu dustojna mzda pro jednu osobu, tak by musela byt denni trzba dost vysoka a ta pri tom kolik kolem projde lidi neni realna. Jsem zvedava kdy ty prostory nejaky blazen vezme a do roka zavre. Zajimave je, ze se vzdy nejaky takovy financni sebevrah najde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětská hernička????
Jsem babi z Liberce a chodíme s dvouletými dvojčátky do herničky nazvané “Maminakafe”😍Je to moc pěkná herníčka BEZ rezervací!!! ale se vstupným 90 Kč za každé chodící dítě, za zatím lezoucí se neplatí! Maminy si tam mohou dát různé nápoje-teplé, studené apod, dají se tam koupit polévky-i pro děti-a další občerstvení-to je fajn! Uvnitř funguje několik místností-děti si samy vyberou, kde chtějí být a s čím si hrát👍🏻 🍀Venku je prostorná zahrada, která funguje od jara do podzimu-ta je super a jsou tam houpačky, pískovíšte, venkovní hračky apod! Dělají tam-to na rezervaci-narozeniny dětí a rezervace jsou i na spešl příležitosti-velikonoce, Mikuláš, Vánoce…! Hernička funguje super👍🏻 :smiling_face_with3_hearts: 👏🏻když budete mít zájem, najděte si jejich webstránky a inspirujte se nebo si s děvčaty-mladými paními, které to provozují, přímo promluvte…!!! Úspěch taky záleží na tom, z jakého jste města, kolik tam je takových herniček apod, zde v Liberci jich je hoodně málo, a tak tahle hernička skvěle prosperuje👍🏻 ❤️ 👏🏻 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás něco podobného na rezervace funguje.
Vejde se tam max 8 dětí a mají pořád plno. Ale je nutné mít možnost tu rezervaci kdykoliv zrušit. Jinak bych tam přestala chodit. Abych chytla místo, tak se hlásím třeba 4-5 dní dopředu a pak se mi dítě ráno probudí s vysokou teplotou.
Edit: zapomněla jsem napsat, že rezervace je na 4 hodiny. Mají vždy jeden dopolední s jeden odpolední termín. Paní tam bývá sama, nabídka jídla i pití je dost omezená. Ale kafe mají výborné a stojí jen 40kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejilka tak jestli to bude malá herna, tak už je to pak nuda, to už máme větší prostor doma a děti taky zveme…na 2 a více hodin chodíme do velkých vícepatrových heren, právě aby se děti vyběhaly, protože s kuchyňkou a podobně si mohou hrát doma, na to nemusím jezdit do herny a platit vstup a kafe…
- Citovat
- Upravit
@Sondra53 píše: Více
A jste si jisté, že to funguje i ekonomicky?
Anebo je to takové, že majitelka to má jako nějakou živnost, je za ni ráda, je tam od nevidím do nevidím a když spočítáte čistý zisk, tak má 50 Kč na hodinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sondra53 píše: Více
Asi to tam moc nefunguje, když si sem musíš cpát reklamu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit