Hernička s kavárnou na rezervaci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nesmysl
Klidna detska herna, uz jsi videla vic nez 2 deti pohromade?
Navic jakakoliv rezervace presneho casu je s detmi naprosta nocni mura a po tech 2 hodinach je jako hezky v klidu s usmevem vypakujes a pustis dalsi skupinu? To je tak strasne naivni predstava, ze clovek nevi, jestli se ma smat, nebo brecet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha pobavila jsi takže ve tři tam budete mít 5 lidí protože ostatní zrušili a ostatní hodiny 1 protože jim nebude vyhovovat čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Ono ani tak nemusí jít o děti. Občas jsou jedovatí rodiče a občas je nic nezajímá a občas je dráždí úplně všechno. Takže jo, většinou jsem pořád v pozoru. Nikdy nevíš na koho narazis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty rezervace fakt zvažte. U malých dětí se nedá vše přesně plánovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci312 a ještě rezervace - fakt je to nesmysl, mám rezervaci na 2 hodiny a vidím, že dítě je po necelé hodince protivné a zlobí, tak půjdu domů dřív,
naopak - mám rezervaci na 2 hodiny - děti si krásně hrají, já mám rozvykládáno s kamarádkou - a bum, musíme vypadnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesmysl. Nemáš záruku, že ti tam přijdou (nemoc, špatné počasí, změna programu aj.) nebo že ti tam vydrží ty 2 hodiny popř si to nebudou chtít třeba prodloužit. A to nemluvím o výdělku - mate jistotu, že si vyděláte? A co když vám v nějakém tom bloku nikdo nepřijde nebo jich tam bude málo vs bloky, kdy by ten zájem byl větší než vaše plánovaná kapacita?
Fakt to zvažte, prozatímní nápad není nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám jednu cukrárnu se solnou jeskyní. Do jeskyně se musíš rezervovat na netu. Ale kavárna je otevřena všem. Je malinká, vejde se tam málo lidí. Ale zase zabiješ čas po nebo před jeskyní. Může se využít obojí nebo jedno z toho.
Příspěvek upraven 28.11.25 v 16:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kavárna s herničkou je fajn klasika, pokud není předražená, přece jen na rodičáku dost maminek hodně počítá… ALE systém rezervací je totální nesmysl, nejsi přece kadeřnictví, s malými dětmi se pořád něco děje - úraz, nemoc (nepřijdou), nebo se naopak super s někým zahrajou a fakt nebudete chtít na minutu přesně odcházet… udělala bych to bez té rezervace a dala hodně atrakcí, co děti přitáhnou… pohybové i hrací… a zákusky fakt dobré, zdravé i klasiku, klidně i ovocné salátky-mističky a nějakou dobrou domácí limošku - vše cenově přijatelné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Tématické odpoledne, dopoledne večery, dilničky, nějaké čtení, povídání o něčem. Včetně řidičů třeba besedy na konkrétní téma ohledně děti, konzultace třeba s psychologem… Prostě aby to byl zajímavý prostor pro co největší skupinu lidí, různých zájmu. Místo setkávání. To si myslím, že lidí potřebuju. Družit se, být někde pochopení, chtění… Ne jen tak prostor. Na, zaplať a čau.
Příspěvek upraven 28.11.25 v 16:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je ta rezervace blbost. Mame problem s kamarádkou s 5 detma sladit termín, většinou se domluvíme akorát na konkrétní den a pak to různě posouváme, protože nějaké dítě usne, někde se zasekneme nebo to na poslední chvíli úplně rušíme, protože je dítě nemocné a mít nějakou rezervaci na čas a ještě mít k dispozici jen dvě hodiny, tak by sme to v půlce případů akorat tak rušily. Nedokážu si představit, ze se tak domlouvá treba 5 matek s dětmi ![]()
Taky by mě zajímala cena toho “luxusu” mít pro sebe celou kavárnu, to asi nebude vstup za pade a kafe za pár korun, coz asi taky moc lidi na mateřské neocení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše: Více
Jsem psala, že to bude muset natáhnout. Pronájem, služby, dodavatelé. To všechno stojí prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
a kde ty zajímavé hosty budeš pořád brát a z čeho platit? já nevím, holka, přijde mi to trochu naivní.. já třeba na různé přednášky apod. chodila a chodím, ale můžu ti říct, že i v okresním městě jen nás vždy jen pár a de facto furt ti samí lidi… a i když to pořádala škola-družina-či zájmový kroužek a dokonce to bylo zdarma či skoro zdarma (třeba jsme měli přinést jen něco na stůl..), tak nás tam bylo pár… Dle mne naopak spíš lidi po práci a večer už chtějí mít klid ![]()
PS : a zrovna psycholog je těžce nedostatkové zboží a těžko tam lidi veřejně před cizími budou ventilovat své problémy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše: Více
Tak, nepsala kde by to bylo. A hlavně je spousta okruhu, jak udělat podnikání zajímavé. A pokud bude jediná v okolí, tak třeba jim to vyjde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit