Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Bohuzel jsme se zatim nerozkojili a tak musime sahnout po UM. Jake z techto dvou doporucujete a proc? Rozdily? Vyhody/nevyhody? Dekuji. M.
Za mě již podruhé určitě Kendamil. Chutná skvěle! V ostatních UM lze hodně cítit rybinu. :/
HiPP. Kendamil je prý strašné sladký a tloustne se po něm. Nemam ale osobní zkušenost, nedávám ho.
Osobně nedávám ani jedno. Kamarádka má kendamil a podle jedné ze sester je údajně nejlepší.
Milka obecně jsou dráhy jako…
UM jsem davala jako “prikrm” pri kojeni nekdy od 10 mesicu, Hipp ani Nutrilon nechtela, Kendamill ano. Chutove je uplne jinde. Jestli se po nem tloustne nevim, u nas to fakt neplati.
Příspěvek upraven 12.07.22 v 17:53
@Švédka87 píše:Že ty jsi ten anonym z diskuze o Kendamilu, kde přesně tohle ten anonym pořád omílal, ale nedokázal to podložit ničím jiným než „jedna paní povídala“
HiPP. Kendamil je prý strašné sladký a tloustne se po něm. Nemam ale osobní zkušenost, nedávám ho.
My na Hippu začínali od porodnice, ale nějak neseděl. Opravdu brutálně ucpával. Přešli jsme na Kendamil kvůli složení a všechno super. Ale záleží co sedne zrovna vám. Ani Hippu bych se nebála, je to dobrá značka.
Já používala Hipp Comb. Seděl, chutnal, vůbec jsem nezaznamenala na dceři prdiky nebo bolest bříška. Od roku a půl přešla na mléko z DM, posloužilo úplně stejně a cena tretinova.