Hipp nebo Kendamil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
12.7.22 14:20

Hipp nebo Kendamil?

Bohuzel jsme se zatim nerozkojili a tak musime sahnout po UM. Jake z techto dvou doporucujete a proc? Rozdily? Vyhody/nevyhody? Dekuji. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
12.7.22 16:22

Za mě již podruhé určitě Kendamil. Chutná skvěle! V ostatních UM lze hodně cítit rybinu. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.7.22 16:30

HiPP. Kendamil je prý strašné sladký a tloustne se po něm. Nemam ale osobní zkušenost, nedávám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 16:42

Osobně nedávám ani jedno. Kamarádka má kendamil a podle jedné ze sester je údajně nejlepší. :nevim: Milka obecně jsou dráhy jako…

• Citovat
  • Upravit
2905
12.7.22 16:51

UM jsem davala jako “prikrm” pri kojeni nekdy od 10 mesicu, Hipp ani Nutrilon nechtela, Kendamill ano. Chutove je uplne jinde. Jestli se po nem tloustne nevim, u nas to fakt neplati.

Příspěvek upraven 12.07.22 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
12.7.22 17:26
@Švédka87 píše:
HiPP. Kendamil je prý strašné sladký a tloustne se po něm. Nemam ale osobní zkušenost, nedávám ho.
Že ty jsi ten anonym z diskuze o Kendamilu, kde přesně tohle ten anonym pořád omílal, ale nedokázal to podložit ničím jiným než „jedna paní povídala“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
12.7.22 17:30

My na Hippu začínali od porodnice, ale nějak neseděl. Opravdu brutálně ucpával. Přešli jsme na Kendamil kvůli složení a všechno super. Ale záleží co sedne zrovna vám. Ani Hippu bych se nebála, je to dobrá značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.7.22 17:35

Já používala Hipp Comb. Seděl, chutnal, vůbec jsem nezaznamenala na dceři prdiky nebo bolest bříška. Od roku a půl přešla na mléko z DM, posloužilo úplně stejně a cena tretinova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová